- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Ама на крајот се избори за многу битна победаРаботнички со негатива влегува во последната четвртина..
Ама на крајот се избори за многу битна победаРаботнички со негатива влегува во последната четвртина..
Не присуствував на натпреварот... Пренос нема, а на фиба со 3/3 за 3 поени, 2 асистенции и 11 поени на полувреме ми изгледаше ко одлично да изиграл Сепак мислам дека треба да добива поголема минутажа од Богоев, кој ми ги создава симптомиве што ги спомна ти Работнички извојува победа, а тоа е најбитноЛажат тие 15 поени на Јане малце загуби многу топким и се тресев коа ќе ја фатеше, ама ете се изгвади со поените
Богоев прича за себе ! Јане измислен за него ! И симптомите ми се јавуваат исто така, посебно кога ќе го видам како се спрема да шутира за 3Не присуствував на натпреварот... Пренос нема, а на фиба со 3/3 за 3 поени, 2 асистенции и 11 поени на полувреме ми изгледаше ко одлично да изиграл Сепак мислам дека треба да добива поголема минутажа од Богоев, кој ми ги создава симптомиве што ги спомна ти Работнички извојува победа, а тоа е најбитно
Па губи топки зашто го удвојуваа цело време,добива блок од тој ќелавкото забораив како се викаше и типот не се отвара на pick&roll трча со грбот свртен во нов блок,со тоа неговиот играч го напаѓаше Јане а овој топката во рака не смее да ја држи кај него,не смее да тапка,притисок од 2 играчи каде да ја даде?Лажат тие 15 поени на Јане малце загуби многу топким и се тресев коа ќе ја фатеше, ама ете се изгвади со поените
Зашо ?На полувреме ЦПБ и Кумани пееа анти аеродром, срамота...
Од наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.Зашо ?
Знам бе бев Го прашувам зошто е срамота ?Од наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.
А зашто сте почнале вие, да не правите најава за "дербито" следната недела? Смешно.Од наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.
Партијата им ги здружи воџите на митинзи , па затоа сега се во љубовни односи.Смешно, па дури и трагично.Затоа на сценава немаме никакво ривалств и ништо, затоа што секој со секого е пријател и збратименНа полувреме ЦПБ и Кумани пееа анти аеродром, срамота...
Сигурно сега Сдсм ќе ве награди со нови кореографии за фер и коректното навивање заедно со CPB .Одлично ја одработивте работата.Честито тешко извојувана победа! Фер и коректно навивање. Лудуваше градски парк оваа вечер. Спортски поздрав