Фан клуб: Работнички

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Тешка победа на Работнички против Куманово.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Лажат тие 15 поени на Јане малце :) загуби многу топким и се тресев коа ќе ја фатеше, ама ете се изгвади со поените (y)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Лажат тие 15 поени на Јане малце :) загуби многу топким и се тресев коа ќе ја фатеше, ама ете се изгвади со поените (y)
Не присуствував на натпреварот... Пренос нема, а на фиба со 3/3 за 3 поени, 2 асистенции и 11 поени на полувреме ми изгледаше ко одлично да изиграл:) Сепак мислам дека треба да добива поголема минутажа од Богоев, кој ми ги создава симптомиве што ги спомна ти:pos: Работнички извојува победа, а тоа е најбитно (y)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не присуствував на натпреварот... Пренос нема, а на фиба со 3/3 за 3 поени, 2 асистенции и 11 поени на полувреме ми изгледаше ко одлично да изиграл:) Сепак мислам дека треба да добива поголема минутажа од Богоев, кој ми ги создава симптомиве што ги спомна ти:pos: Работнички извојува победа, а тоа е најбитно (y)
Богоев прича за себе ! Јане измислен за него ! И симптомите ми се јавуваат исто така, посебно кога ќе го видам како се спрема да шутира за 3 :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито тешко извојувана победа! Фер и коректно навивање. Лудуваше градски парк оваа вечер. Спортски поздрав

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
kaj se najdovte so kumanovkite zaedno anti-aerodrom,pomognete im na 21 vo prepolniot Jane

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Па губи топки зашто го удвојуваа цело време,добива блок од тој ќелавкото забораив како се викаше и типот не се отвара на pick&roll трча со грбот свртен во нов блок,со тоа неговиот играч го напаѓаше Јане а овој топката во рака не смее да ја држи кај него,не смее да тапка,притисок од 2 играчи каде да ја даде?
Реално денес беше принуден на овие грешки ради соиграчите...добар плеј е Јане супер разигрува а и погоди доста битни шутеви.:D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Од наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.
А зашто сте почнале вие, да не правите најава за "дербито" следната недела? Смешно.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
На полувреме ЦПБ и Кумани пееа анти аеродром, срамота...
Партијата им ги здружи воџите на митинзи , па затоа сега се во љубовни односи.Смешно, па дури и трагично.Затоа на сценава немаме никакво ривалств и ништо, затоа што секој со секого е пријател и збратимен:tapp:
Работнички=Сдсм
Куманово=Сдсм
Уште со кумановциве фали и Шверцери да им се придружат за да сликата биде комплетна:pos:
--- надополнето: Dec 11, 2011 2:00 PM ---
Честито тешко извојувана победа! Фер и коректно навивање. Лудуваше градски парк оваа вечер. Спортски поздрав
Сигурно сега Сдсм ќе ве награди со нови кореографии за фер и коректното навивање заедно со CPB .:tapp:Одлично ја одработивте работата.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Незнам што мешаш баби и жаби кога хејтот кон фа не е од политички причини. Општина Куманово чие раководство е од Сдс е најголем инвеститор во КК Куманово нормално дека и воџите имаат дел од кремот на нивниот криминал што се дешава :)
Веќе незнам колку месеци плаќаме најскапа вода во Македонија за да им платат плати на Брукс и остали (n)

Мада јас лично немам ништо против никој Македонски клуб. Само ме иритира што наши момци имаат симпатии кон српски клубови наместо кон македонски. Мене нити ми смета Мзт да биде шампион ни никој др македонски клуб. Фан сум на Вардар наместо Звезда и Партизан.

Kajgana Shop

На врв Bottom