- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 5
времето ке покаже ,што,како ке биде со струмица
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се знае дека гркот не може да биде вечно спонзор на Струмица сега дали ке си оди за две недели или за две години ке видиме инаку мнозинството пари за клубот не ги обезбедува тој има луге кои ке го покријат неговиот дел
Пошто Мите ти си еден од луѓето што ги сметам за ок на форумов, мислам дека заслужуваш да знаеш до што имам јас дојдено како информација. Можете после да ме пцуете колку сакате и пак да серете дека јас ви се мешам во клу или такви работи, али ме заболе...Сите спонзори што се, ке прекинат да го спонзорираат тимот, поради некоја огромна караница што настанала и како спонзори ке останат само на Грне дедо му (незнам име, незнам фирма) и општината.
Напоменувам, нема потреба да ми верувате, стрпете се да заврши првиов дел, ке се уверите. Не е ова 100000000% сигурно, ама има сериозни најави.
Се е можно нема што да се расправаме можно е да дошло до кавга и да си оди гркот но верувај дека дедо му на Грне е еден од најбогатите луге во државата а исто што велиш општината тоа е фамилијата на градоначалникот Заев исто многу богати луге имат фабрика и неколку други фирми да се надеваме ако го напушти Гркот клубот ке успеат да ја задржат екипатаПошто Мите ти си еден од луѓето што ги сметам за ок на форумов, мислам дека заслужуваш да знаеш до што имам јас дојдено како информација. Можете после да ме пцуете колку сакате и пак да серете дека јас ви се мешам во клу или такви работи, али ме заболе...Сите спонзори што се, ке прекинат да го спонзорираат тимот, поради некоја огромна караница што настанала и како спонзори ке останат само на Грне дедо му (незнам име, незнам фирма) и општината.
Напоменувам, нема потреба да ми верувате, стрпете се да заврши првиов дел, ке се уверите. Не е ова 100000000% сигурно, ама има сериозни најави.
А од кај ти е изворот?
a sto pravime grne ako doje vo mzt ???????Се е можно нема што да се расправаме можно е да дошло до кавга и да си оди гркот но верувај дека дедо му на Грне е еден од најбогатите луге во државата а исто што велиш општината тоа е фамилијата на градоначалникот Заев исто многу богати луге имат фабрика и неколку други фирми да се надеваме ако го напушти Гркот клубот ке успеат да ја задржат екипата
a sto pravime grne ako doje vo mzt ???????
Што направија Фершпед изгубија ли од Пелистер?