Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
AHHH!!!!! Da mu ebam majkata.prvo poluvreme ne pisnaa iskocivme imavme ebani 14 razlika za nas i sto pokazaa....im napravija 16-2 strumica:(Na kraj se igrase kos za kos i strumica uste ednas napraci 6-0 i ja drzea razlikata do kraj...gubrinja bevme vo vtoro poluvreme...MZT izgubi od vardar a!? Toa ti e...endna ubava rabota za denes!!!

браво за екипата на работнички, се гледа дека има потенцијал со уште 3-4 засилувања може повторно да е добриот стар работнички

мираковски-цар!!! цела игра во неговите раце, марин треба патиките да му ги чисти оти без него нема плеј-оф за фершпед

името докузовски мислам дека е преценето во кошаркарските кругови во МКД, ако е точно дека ќе дојдат квалитетни засилувања во што не сумњам (ипак фершпед не е од типот на драган и компанија-мзт), тогаш лесно е со остварување добрите резултати

Zivcevic bese tragedija nevidena, Mirakovski nisto posebno ne pokaza

Ne znam ti sto si gledal prijatele, sto i da si gledal ne si videl dobro

ajde ajde im vrativme na vardar za porazot vo prvata utakmica 1-1 vo megusebni duelo :)

sekoja pobeda nad ekipa od p......... skopje e slatka

Абе, да не ја напумпал некој скопјанец домаќински онака сестричка ти и ја оставил на улица, т.е ти ја вратил како шкарт роба, па што има толкава омраза кон скопјаните од твоја страна?

omrazata REST OF MACEDONIA-skopje postoela i ke postoi ponatamu oti vie ste arogantni pickici

3, 2, 1, TISINA

LOZARI U SABOTA VE POSERAA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom