Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
после полусезона се ќе биде по старо, еден единствен шампион-РАБОТНИЧКИ

само напред,само напред, ајдее работнички ајдееее

ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ МУ ГО НАНЕСЕ ПРВИОТ ПОРАЗ НА АМАК СП НА ДОМАШЕН ТЕРЕН Мираковски

ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ МУ ГО НАНЕСЕ ПРВИОТ ПОРАЗ НА АМАК СП НА ДОМАШЕН ТЕРЕН
Мираковски ги "потопи" охриѓани

ова е насловот во македонски спорт за натпреварот во охрид и можам да кажам оти не ми е мило што победи фершпед, ама многу ми се прави ќефот кога слушам (многу ми е мака шо не можам да гледам ), оти
ДИМИТАР МИРАКОВСКИ РЕШИЛ НАТПРЕВАР и тоа дерби на гостински терен, го знам уште од мали нозе и нависржтина дечково е ЦАР на теренот, а посебно надвор од него

дечкото си е звер нема тука што..оваа сезона е најдобар у македонска лига со сигурност го тврдам тоа,барем по досегашните игри се гледа

лелелел немој да дојде тоа копиле караколев све живо да му е*ам.не ни треба таков играч ко него.

караколев не фала:nenene: :nenene: :nenene:

лелелел немој да дојде тоа копиле караколев све живо да му е*ам.не ни треба таков играч ко него.

караколев не фала:nenene: :nenene: :nenene:
zemete si go deckoto potpisal so vas uste pred utakmicata so rabotnicki i po se igleda ja sitnal !!! ke bide veselo !!!! inace ne trenira so mzt veke

Сеа ќе можеме Симич да го оладиме малку и Караколев го имаме за пеење. :)

на тоа копиле караколев правете му што сакате,пејте му,тепајте го,ама баш сто сакте..многу го мрзам:nenene: .тешко копито

а симо да не ми го рчкате.:kajg:

на тоа копиле караколев правете му што сакате,пејте му,тепајте го,ама баш сто сакте..многу го мрзам:nenene: .тешко копито

а симо да не ми го рчкате.:kajg:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: na simik da ja e*am zena mu ,zena mu, zena mu :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: grmrse pesnava PRIZNAJ SEGA :baeh:

да да еве признавам го здививте ептен,ама ве поздрави кога даде после тројка:pos2: :pos2: :vozbud: :vozbud:

и битолчаните го јадеа скопскиот........

работнички-пелистер 92 - 70

само напред,само напред,ајдеее работнички ајдееее:vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom