Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Работничи победи околу 10 разлика

74-83 за Фершпед
Честито :)

Бтв,најдобри кај вас биле Симич(23поена 6 скока 5 ассистенции),Огнен и Димче (по 17 поена)

Браво Работнички, успеа и без најјаките во тимот да ги победиш бугарите, ма да овие Левски се ептен слаби, но сепак, честито за победата...

Честитки за победата.Доказ дека бугарската лига со исклучок на Лукоил е далеку послаба од нашава.Да се надеваме утре на победа и на Фени против далеку појакиот и помоќен Свислион Таково

Честитки за победата.Доказ дека бугарската лига со исклучок на Лукоил е далеку послаба од нашава.Да се надеваме утре на победа и на Фени против далеку појакиот и помоќен Свислион Таково
ае да се надеваме...ке има пренос на ТВ?:smir:

ајде честито победа...

И јас сум изненаден заради тоа што се жалеа дека нема да им играат неколку играчи. но ова е доказ дека имаме појака лига од нив а многу слабо пријавуваме екпи во европа а па највише ми е криво што нејќат да не примат во НЛБ лигата.

фала фала па да даде господ наредната година повеќе клубови да играат бај д веј ке ги бодриме утре и фени

Честито победа,ајде денес и Фени нека победе.Значи Симиќ докажува дека уште е добар играч,и дека е за прва петорка...А не да седи на клупа,а Љуца да игра 1 петорка.Позз:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom