Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Edniot padna(dodusa odma stana) , drugiot ne padna
да бе јас тебе те видов сите ги претепа после викаа лелееее зоко што ни напраи више не идеме у аеродром...не за друго само заради зоко многу ни е страв од тебе зоране да знаеш више незнам кај да бегам страв ми е да ти одговарам на твоите постови рацеве ми се тресат се бунам у пишување знфиусеххбпнѕгвтефмкптѕиогум види видиe jas ti garantiram deka ni eden ne padna... i samo edniot go zakaci...
Ti da ne bese toj sto go dobi boksot? Posto kolku sto razbrav imal slicno ime so tebe toj .e jas ti garantiram deka ni eden ne padna... i samo edniot go zakaci...
Ti da ne bese toj sto go dobi boksot? Posto kolku sto razbrav imal slicno ime so tebe toj .
Zoki_fa , zoki da ne e imeto na tvoeto domasno milenice?jas samo neznam kade go gledas moeto ime???
Zoki_fa , zoki da ne e imeto na tvoeto domasno milenice?
да бе јас тебе те видов сите ги претепа после викаа лелееее зоко што ни напраи више не идеме у аеродром...не за друго само заради зоко многу ни е страв од тебе зоране да знаеш више незнам кај да бегам страв ми е да ти одговарам на твоите постови рацеве ми се тресат се бунам у пишување знфиусеххбпнѕгвтефмкптѕиогум види види
ако вас ве запознал со него немора и нас ајде дружете си се давајте си го таму тука не ни се мешајтеne zoki si go vika drugarmu u pantaloni sto mu e...da ne sakas da te zapoznae so nego???
ако вас ве запознал со него немора и нас ајде дружете си се давајте си го таму тука не ни се мешајте
само вие си го даватеНикој не може да си го дава како вас..Нежните момци од луна паркот:pos2::pos2::pos2::pos2: