Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
страм за македонскиот фудбал крај на еден легендарен тим
а има шанса да се реоформи тимов да почне од почеток во општинските лиги или...?

Сигурно после осум години ќе почне од најниската можна лига...:toe:
Ама не верувам дека ова ќе остане вака, сигурно ќе има жалба и на оваа одлука која излезе од никаде па можеби ќе ја намалат казната.:nerv:

R.I.P POBEDA PRILEP 1941-2010 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

mozi i da se zatvori temava vo narednive 8godini i poveke ne mi se veruva pak da postoi posle toa pobeda za zal pozz

Против Одлуката не е дозволена жалба.

R.I.P POBEDA PRILEP 1941-2010 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

mozi i da se zatvori temava vo narednive 8godini i poveke ne mi se veruva pak da postoi posle toa pobeda za zal pozz

А можете да се споите со некој клуб и у него да го содржи името Победа??? Барем да опстои името:smir:

Druze,gotovo e so Pobeda,fakticki ova e smrt na pobeda...Moze da se formira drug klub,koj ke go sodrzi istoto ime,no ne smee da go koristi istiot amblem,a toa znaci deka toa ne e istata ekipa!!Taka da....ova e "smrtta" na Pobeda!!Se osekam bedno,kako da mi pocinal nekoj od najbliskoto semejstvo!Klubot so koj porasnav,koj mi pruzi tolku radosti i taga,klubot koj na mnogu prilepcani im beshe vtor dom,povejke go nema..:nesvest::nesvest:

замислете ... ПОБЕДА ја забранија!?!?!?!?!?!?

Како и да е сигурен сум дека за 11 Октомври публиката че вика ...ПОБЕДА, ПОБЕДА, а по 8 години и да е од најнискиот ранг сепак че се вратиме на славните патеки...

ПОБЕДА НЕМОЖИ ДА УМРИ....ЖИВЕЕ ВО НАС....

замислете ... ПОБЕДА ја забранија!?!?!?!?!?!?

Како и да е сигурен сум дека за 11 Октомври публиката че вика ...ПОБЕДА, ПОБЕДА, а по 8 години и да е од најнискиот ранг сепак че се вратиме на славните патеки...

ПОБЕДА НЕМОЖИ ДА УМРИ....ЖИВЕЕ ВО НАС....

brat sakas veruvaj sakas ne nikogas nema da se vrati pobeda onaa sto bese,onaa pobeda so koja rastevme seto toa 4e bide bleda kopija za zal

Не сум некој навивач за Победа, но од Прилеп сум, не можам да сакам друг клуб од Македонија. Жал ми е за ова што се случи, пред се, голем губиток за градот, за клубот, за играчите. Што ќе биде мотивација за младите од Прилеп да тренираат фудбал? Јас бев член на Победа јуниорите пред многу години, но една повреда си го стори своето.
Како и да е, да се надеваме дека ова нема да биде демотивација за младите, но тоа е само надеж.:(
п.с Ако може да ја постирате песната од Дејви за Победа навивачката, онаа "За тебе Победо живот даваме, ти си за нас се, се што имаме" итн. Не можам никако на јутуб да ја најдам.

Секоја чест на Фифа и Уефа...Прв пат да донесат една одлука, во полза на Македонскиот фудбал...

Нека се обиде некој сега да намести утакмица...А и да, сето ова е масло на вашиот Хаџиристевски....Зошто ? После 3 месеци пауза на 19, мај ке проработи мојот блог и ке прочитате...Како и да е....

....Капа долу за казната....:helou:

neznam samo kako mozes da se sitis na toa sto ja kaznija pobeda kopile glupavo :pusk::pusk::pusk::pusk:

Си и** мајката се ... Отиде клубот по вода... Е па Ацуле ко нема да цркниш уште утре да дај господ , арно те казнија шо мајка бараше да да се мешаш , мислиш глупи се не гледаат де то го водеше клубот иако казнете е па сега ти си виновен за се упм.

8 години без победа а потоа уште 4 ако се формира повторно додека да стигне до прва лига... се на се нема уште долго да името Победа се најави како еден од томовите што ќе играат на Гоце Делчев... многу многу години пот оставена на тревата се изгуби поради глупаци. Прилеп изгуби, Македонија изгуби само еден доби, се надевам ќе ти направат убав споменик со парите за брзо време.

Ќе може некој да информира како се работите во 11 октомври, табела , спонзорство како стојат ... се надевам дека ако не наредната бар другата после неа ќе гледаме прволигашки фудбал во прилеп па здравје може некад и европски за брзо.

Секоја чест на Фифа и Уефа...Прв пат да донесат една одлука, во полза на Македонскиот фудбал...

Нека се обиде некој сега да намести утакмица...А и да, сето ова е масло на вашиот Хаџиристевски....Зошто ? После 3 месеци пауза на 19, мај ке проработи мојот блог и ке прочитате...Како и да е....

....Капа долу за казната....:helou:

Aко за Ацуле, за Хари, за Петко, за Јанко...ама то шо се ситиш на ПОБЕДА неможам да ти го простам давајгас еден...и ова не е казна...ова е ликвидација...УЕФА примени непостоечко правило за ПОБЕДА!!!незнам за сличен пример...

како и да е ОСТАНУВАМ НАВИВАЧ НА ПОБЕДА ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ!!!!

zalno e ova sto se sluci bidejki bez vardar, pelister i pobeda nema fudbal vo makedonija

Го уништија најфудбалскиот град во Македонија.

Незнам како 8 малку не му се видело, па 2000 години да ги казнат, се да му ебам.

После 3 месеци пауза на 19, мај ке проработи мојот блог и ке прочитате...Како и да е....
Можиш да си го земиш тоа блогот и слободно да си го напикаш во аналниот отвор, ако ти треба помош слободно побарај тука сме да ти помогниме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom