MA SVE NA KURAC PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKA E ILI NE AKO NE E ZNACI LAZAT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MA SVE NA KURAC PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKA E ILI NE AKO NE E ZNACI LAZAT
Radical Boy
ko prvoza trudot ama prijatelce ja neznam od kaj ti e stavot deka onie sto navivaat za Partizan se srbomani togas sto se onie sto navivaat za mancester, milan, real, baern,zenit,lakers itn
a prasa zosto pomladive generacii navivaat za Partizan pa toa tesko deka nekoj bi mozel da ti go objasni koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje barem ti znaes kako e pretpostavuvam
da ama ako gledal na tv Partizan -zvezda i tatkomu cickomu komsijata postariot brat itn urlaat niz doma za Partizan pa znaes inaetot prorabotuva i stanuvas najgolem navivac na sprotivniot tim ili pa se vklucuvas vo navivanjeto i stanuvas odma tatkova gordost ili sram pa taka toa pocnuvas da go siris kon tvojte prijateli ti e te podrzuvaat ili se protiv tebe pa pocnuvaat da navivaat za sprotivniot tim itn. od koleno na koleno jebiga pak ce ti povtoram koga ce se stvori ljubovta prema nekoj klub nema vracanje
Абе се е во ред тоа,но јас неможам да разберам кога ке игра Партизан со некој Македонски клуб било да е Вардар,Работнички,Пелистер... да се навива за Партизан
е тоа не можам да го сватам
EPA J*BI GA I NE MOZES DA RAZBERES!!!Абе се е во ред тоа,но јас неможам да разберам кога ке игра Партизан со некој Македонски клуб било да е Вардар,Работнички,Пелистер... да се навива за Партизан
е тоа не можам да го сватам
Dragan Mance е флека на еден ѕид на автопатот кон Нови Сад..а инаку ова е подфорум за кошаркаEDEN E DRAGAN- DRAGAN MANCE