Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Што се деси бе дечки??

Оооо Партизанее волимо теее из срца свиих,где Партизан играш ту су твој гробари!!!!!!!!!!!!!само теби верни само теби одани..

Београдскаа звонааа звонее да прославе нове шампиоонеее!!!

ПУШИ ПАНАТИНАИКОС!

"GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOI GROBARI"

До пред една година викав - Најдобри сме на Балканот освен грција... А сега викам - ни НЕМА рамен на целиот Балкан !

Ќе кршиме керамика утре ајмо момци само напред.

SE PREDUPREDUVAAT SITE SO SLABO SRCE DA NE IDAT U PIONIR SO TAU
XE XE XE

Лелеееееее што беше ова бре, што се деси во Пионир??? Комплетно скршена Тау, тотална доминација на црно-белите...одлично е ова за самодовербата на момците во престојниот трет натпревар...Јас особено би ги издвоил Пекович кој комплетно ги утепа Шпанците,значи децково е незапирлив, па иде Величкович кој ја имаше својата најдобра партија мислам, а секако нема да ги заборавиме и трипкович и паласио...Ова казува дека полека тргнуваме кон освојување на европската кошарка...Па НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!:ojea: :ojea: :ojea:

Лелеееееее што беше ова бре, што се деси во Пионир??? Комплетно скршена Тау, тотална доминација на црно-белите...одлично е ова за самодовербата на момците во престојниот трет натпревар...Јас особено би ги издвоил Пекович кој комплетно ги утепа Шпанците,значи децково е незапирлив, па иде Величкович кој ја имаше својата најдобра партија мислам, а секако нема да ги заборавиме и трипкович и паласио...Ова казува дека полека тргнуваме кон освојување на европската кошарка...Па НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!:ojea: :ojea: :ojea:
ABE SE E URED ALI PUSTATA PARA JA NEMA NAMESTO DA SE FOKUSIRAT NA NATPREVAROT DULE TRCE DA OBEZBEDE PARI ZA PLATA COVECEEEE 2 MESECA NEMAAT ZEMANO PLATA DECKITE A RASTURAT SVE PRED NIV KAO LI KE BIDE AKO ZIMAAT MILIONI KAO I SITE DRUGI BILJASI PO EVROPA

volim ga
ko oka dva
molim se svaki dan za njega
za slavni klub
svima znan
BELGRADSKI PARTIZAN

utre ili cetvrtok so tau ceramica. ke odat grobari

utre se igra vo vitoria od 20.30 po nase ama ne znam dali kje ima prenos na mrt kanalot........
nema sansi da odat grobari,pa ne e toa ko od skopje do kavadarci ili do bitola,a i onaka kartite se odnapred prodadeni......

grobari mozda na final 4 moze da idat,toa bi bilo interesno.........

utre se igra vo vitoria od 20.30 po nase ama ne znam dali kje ima prenos na mrt kanalot........
nema sansi da odat grobari,pa ne e toa ko od skopje do kavadarci ili do bitola,a i onaka kartite se odnapred prodadeni......

grobari mozda na final 4 moze da idat,toa bi bilo interesno.........
fala za informacijata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom