Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добра партија како и секогаш у Пионир, Трипковиќ ги утепа со 6 тројки од кои 5 у прво полувреме....Новица играше многу добро и у одбрана а и у напад против Брезец се снаоѓаше...Екипа се они, никогаш не отскокнува некој над другите ама се знае кое е водечкото трио и од нив стално најмногу се очекува...

Весели е единствен играч од Евролига што е 90-то годиште и што игра топ16, значи игра а не седи на клупа, а богами у последно време игра како НБА играч....За 3,4 години осеќам дека ќе се појави на ол-стар натпреварот у категорија на куцање, само нека продолжи вака и од него ќе биде играчиште....

Наредни две кола се со Уникаха која изгуби дома од ПАО , и која може да се победи само ако се игра исто како и денеска...Со срце, со малку изгубени топки,скочност, јака одбрана и добар шут...Само небото им е граница на момциве, и секако Звезда за викенд :helou:

Sta grobar rade kada ne ide
pevaju jos jace sve do poobede
i sve pare na svetu da mi ponude
ja nikad ne bi prestao da volim te
a poruka za muriju i sudove
mogu samo kurac da nam popuse

si pukase novata pesna delirium vo pionir

Sta grobar rade kada ne ide
pevaju jos jace sve do poobede
i sve pare na svetu da mi ponude
ja nikad ne bi prestao da volim te
a poruka za muriju i sudove
mogu samo kurac da nam popuse

si pukase novata pesna delirium vo pionir
Ја има ли на клип на јутубе? Јака му е песната... Добро е чим и тие почнаа против џандарите... :vozbud:

Утре со звезда Партизан ќе настапи значително ослабен,болни се Јан Весели,Стефан Лазме и Славко Врањеш,значи на центарска позиција ќе бидеме тенки,ама може и Величковиќ да се спушти доле по потреба како што е утре.Дај боже барем 1 од тројцата да игра утре.
Иначе очекувам победа утре секако дека имаме поквалитетен тим,и да изгубиме ништо страшно пак ќе бидеме први со 1 победа повеќе додека пак ако победиме утре ќе бидеме со 3 победи повеќе од најблискиот конкурент,тоа значи дека сигурно би биле први.

Утре со звезда Партизан ќе настапи значително ослабен,болни се Јан Весели,Стефан Лазме и Славко Врањеш,значи на центарска позиција ќе бидеме тенки,ама може и Величковиќ да се спушти доле по потреба како што е утре.Дај боже барем 1 од тројцата да игра утре.
Иначе очекувам победа утре секако дека имаме поквалитетен тим,и да изгубиме ништо страшно пак ќе бидеме први со 1 победа повеќе додека пак ако победиме утре ќе бидеме со 3 победи повеќе од најблискиот конкурент,тоа значи дека сигурно би биле први.
Сега сигурно се радуваат циганите ама тоа ке биде до утре, и без 3 играчи ке ги победиме ама сепак мислам дека ке настапат и 3 само ке имаат помала минутажа

Дуле има интервју едно,пола саат објаснува како сме ослабени ваму таму,и вика ќе тепаме утре:vozbud:
Звер човек,мислам дека може да победиме и без нив 3.

е vac 13 знааш ли нешто на која програме ќе ја дават ?

abe ne e bitno koi nema da igraat od kaj nas:
CIGANITE SI GI EBEME SO GODINI NANAZAD :vozbud:
NE PAMTAM KOGA POSLEDEN PAT SME IZGUBILE OD NIV MISLAM POSLEDEN PAT BESE KOGA GUROVIC IGRASE ZA NIV PRED 4 SEZONI I TOA SAMO EDNA UTAKMICA OD PLAY-OFF...
PA OCEKUVAM POVEKE OD LESNA POBEDA PROTIV NASITE PACIENTI :pos2:
POZDRAV DO SITE GROBARI
"MI SMO GROBARI A GROBARI SU NAJBOLJI"

Претходната ја изгубивме,а претходно не знам ни јас кога одамна беше,ќе видиме вечер што ќе биде,можно е да се најде некој стрим на нет да се гледа утакмицата ама јас не сум дома па така да нема да барам.

Ако некој има некој стрим за вечер,нека го пастира...Ако не ќе се снаваѓаме на џастин.

NE PAMTAM KOGA POSLEDEN PAT SME IZGUBILE OD NIV MISLAM POSLEDEN PAT BESE KOGA GUROVIC IGRASE ZA NIV PRED 4 SEZONI I TOA SAMO EDNA UTAKMICA OD PLAY-OFF...
POZDRAV DO SITE GROBARI
епа изгледа толку пратиш баскет да знаеш кога последен пат изгубиле партизан....а за ебење полека малку немој да го јадете вечер!!!

POZDRAV DO SITE GROBARI
:pos2::pos2::pos2::pos2:hahahahahaha poslednava ja izgubivte glup hahaha:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ајде со среќа, да ѓи ебеме циганите.Партизан да вас разбије 30 разлике пичке циганске

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom