Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
jas malce zakasniv ama toa e nema vrska vazno gi ebavme ciganite, ako mozi nekoj da mi odgovori so bese rabotata deneska nekako malce grobari i bas vidov eden transparent vratite navijaci cekam na odgovor pozdrav grobari najaki sme

Гробари су били незадовољни што нису добили више улазница, па су због тога напустили Пионир и били су испред Пионира.

ZNACI NEMA ZBORENJE VEKE DA NE SE POVTORUVAM OD PRETHODNIOT PAT SE POKAZA KOJ E KOJ TAKA DA VE MOLAM VEKE ZBOR DA NEMA ZA DERBI U BASKET MISLAM NE MI E VEKE INTERESNO OVA BETER OD MONOTONIJA MISLAM KAKO KOA PIES KAFE SEKOJ DEN BEZ EMOCII BEZ NISTO SAMO KULIRAS MISLAM.....ABE ME MRZE BE VEKE DA PISUVAM ZA DERBI U BASKET DAJTE BE CIGANI NAPRAVETE EKIPA POSTO I SAMIOT POST NA PARTIZAN.NET KAZUVA SE
Po svemu viđenom Partizan danas nije pobedio nego je neiskusna Zvezda izgubila SO KE RECE NE E VEKE INTERESNO I NE LICE NA DERBI!!!
AKO SMETA TVOME OCUUUU............:pos2:

ajde da gi tepame utre i unikaha pa da bideme vtori na tabelata so pogolemi sansi za vlez vo druga faza pozz do site grobari, sisajjjjjj zvezdoooooooooo

Вечер ќе биде јако во Пионир,може да падне и Уникаха,ќе видиме.

Унихака е добра екипа,ама не од рангот на Панатинакос,Цска...Мислам дека Партизан има реални шанси да ги победи,со одличната публика во Пионир.Имаат неколку искусни играчи пред се Хименез(кој е и капитен на шпанската репрезентација),тука е и Кабезас.Најдобар стрелец им е Ндонг кој не игра прва петорка,исто така го имаат и Келеити(ако се пишува така)кој според мене им е најдобар играч.Ќе видиме вечер.

Ja бапнав 1...убав коефициент има...1.80 Среќно Гробари вечер...позз

Иначе завчера читав,Кабезас им е повреден и нема да игра,а тренерот нивни вика само судиите да не потпаднат под притисок на публиката:uvo:Кога подлегнале не знам,ама тоа е,тој врши притисок уште пред да почне утакмицата.

Иначе завчера читав,Кабезас им е повреден и нема да игра,а тренерот нивни вика само судиите да не потпаднат под притисок на публиката:uvo:Кога подлегнале не знам,ама тоа е,тој врши притисок уште пред да почне утакмицата.
Епа Ренесес Аито(мислам дека така се викаше)е многу добар и паметен тренер кој има многу големо искуство...:toe:

дада старо магаре е ,којзнае колку пати гостувал у Србија,уште од 1970 така да знае каква атмосфера е и гостување,ама играчите тешко дека го знаат тоа,освен Кук ама сепак безвезе секад прават така на помалите клубови притисок им вршат.
352lp36.jpg

Новата маица многу е јака:vozbud:

Пренос би требало РТС да дава,а иначе од 20:45 почнува.

нема пренос на ртс

РТС 2 има пренос

Инаку...многу, многу слаб почеток на Партизан. Како во грч да играат, Трипкович цело време има фластер на него никако не можи да се извлечи на позиција за шут...Ајде..ваљда ќе биде подобро второто полувреме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom