Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Partizan: СТАРТЕРИ

27 Božović, 3 Stevanović, 24 Knežević, 13 Jovanović, 37 Obradović, 8 Juca, 22 Ljajić, 10 Moreira, 11 Tošić, 12 Paunović, 26 Diarra.

Klupa: 1 Božović Darko, 6 Ngambi, 15 Branković, 5 Fejsa, 23 Zaiem, 17 Bogunović, 88 Čadikovski.

Еве го составот за денешната утакмица која пошнува за 5-6 мин
се е ок само треба Заем или Богунович да го стави место Пауновиќ
Напред ЦРНО-БЕЛИ

ПАртизан-Напредак-4-0
Стрелци Диара,Богуновиќ,и два гола на Мореира.

4-0
:zver:ОВИ
само така титулата е наша

Да не знае некој од вас од кого е оригиналната песна што ја пеат навивачите на Партизан-Ја волим црно-беле.Фала однапред!

ее vac13 де кажи некоо страница за слегнување песни .. од партизан ...

има партизан на РТС гол дадоа сеа 1:1 e
едит:сеа е 2:1 за партизан

Еве сум и јас по кратка пауза.
Одлична игра на Партизан денеска и се разбира одлична победа од 5-1 над ОФК.Диара хет-трик и ова е одлично за загревање на надежите за Куп УЕФА.

КАД ПАРТИЗАН БИТКЕ БИЈЕ ЗАСТАВА СЕ НАША ВИЈЕ
ПАРНИ ВАЉАК НЕКА МЕЉЕ!!!!!!!!!!!!!

браво браво одлична игра

Уу каков само гол постигна Адем Лајиќ детето е новиот Зидан според мене како само игра му ја крие топката на противниците инаку да не заборавам Диара хет трик денеска добра партија и од него.:helou:

Уу каков само гол постигна Адем Лајиќ детето е новиот Зидан според мене како само игра му ја крие топката на противниците инаку да не заборавам Диара хет трик денеска добра партија и од него.:helou:

Малиот треба да потпише за јунајтед

Пукла је петарда....Диара машинерија,прв хет-трик за него сезонава.И сега им бегаме на циганите над 10 бода,така да Војводина ни е конкурент сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom