Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ima mnogu ama greota se
utre tepame u studgart

шишај звездо ..
утре треба да ги тепаме

Ajde denes da tepame:vozbud::vozbud::vozbud:
Zvezda-sloboden cetvrtok:pos2::pos2:
ke ne gledaat na tv i ke:drk::drk:

:salut:GROBARI

Очекувам да изненадиме против Штутгарт вечер,мислам дека ќе тепаме 0-1..

Многу тешко ќе биде!Германците се тврд орев,ама верувајте во чуда!Напред ПАРТИЗАНЕ:helou:

Абе де најдете некој линк да го гледаме Партизан што е ова се нервирам само незнам што се случува:vozbud:

Ништо уште еден несреќен пораз...Отпаднавме од групите!

Марио Гомез не реши за 4 минути:uvo: ај не е битно важно е стигнавме до групите иако според мене оваа генерација не е ни блиску до онаа на Саша Илиќ,Владо Ивиќ,Ивица Илиев,Ниша Савелиќ кога последент пат играа во Уефа играа дури во 8 финале а пред тоа играа и во групите за Лига на Шампиони иако според мене оваа екипа е доста млада и има време да се докажува.:helou:

abe se e ok ama mislam deka mora da se smeni Jokanovic so eden kup negovi gluposti u posledno vreme ete so prai go stAva Fejsa od 4 utakmici samo na 1 igra solidno,Paunovic isto,Bogunovic treba da igra mnogu poveke se pokaza deckoto
So studgart ne ja gledav utakmicata ne bev doma ama slusam celo vreme sme se branele i toa e!Idno kolo so Standart mora da gi tepame ako sakame da imame teoretski sansi!
Kup uefa realno kraj e ova
Mora da se nasocime kon prvenstvoto i sea u sabota-nedela da tepame so Banat:salut:

Па не е лошо ова за Партизан!Потребни им се вакви утакмици на овие деца.Од вакви големи утакмици највеќе се учи и се стекнува искуство.Партизан е клуб со деца и мислам дека нема проблем од загриженост.80 минути издржаа против вице шампионот на Германија,а тоа е добар знак.Има надеж во децата и смо вака ќе бидат уште подобри.Нека тераат напред само и ќе имаат успех

Abe u kriza sme momentalno ama mora da projde brzo i mora da se osvojat 3 boda so Banat mislam deka ke zavrsi krizata use u nedela
:salut:GROBARI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom