Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав за све Гробаре из Македоније!

Јбг, упали смо у малу кризу али опуштено, сутра има да тучемо ове дебиле из Зрењанина и да узмемо нова 3 бода, ове сезоне 100% освајамо дуплу круну, има циганима да карамо кеву бре :)

Што се тиче купа уефа, имамо још шанси али тешко да ћемо успети да прођемо, мада ако добијемо Стандард овде онда смо опет у игри, само што ћемо морати да победимо Севиљу у гостима...

САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ, ПАРТИЗАН БЕОГРАД!

Поздрав за све Гробаре из Македоније!

Јбг, упали смо у малу кризу али опуштено, сутра има да тучемо ове дебиле из Зрењанина и да узмемо нова 3 бода, ове сезоне 100% освајамо дуплу круну, има циганима да карамо кеву бре :)

Што се тиче купа уефа, имамо још шанси али тешко да ћемо успети да прођемо, мада ако добијемо Стандард овде онда смо опет у игри, само што ћемо морати да победимо Севиљу у гостима...

САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ, ПАРТИЗАН БЕОГРАД!

:pos2::pos2:

Шо беше смешно во постот ?

Katastrofalno prvo poluvreme edna polusansa imavme samo ,vtoro otkako vleze Bogunovic se igra malku poofanzivno !uste 20 min do kraj 0-0
Ne znam sto e so Jokanovic takov degen mora da si odi go stava cela utakmica Paunovic on si igra standardno katastrofa!

0-2 kraj lele dobro e
diara u 90-ta vtoriot gol mnogu interesen
pozdrav GROBARI:salut:

Леле коментаторов колку е само мртов....

Честитки....Добар гол на Дијара, победивте иако не игравте добро...

Леле коментаторов колку е само мртов....

Честитки....Добар гол на Дијара, победивте иако не игравте добро...

Koментаторот беше :tapp: :pos2::pos2: како да му е последен ден живот така ладно си зборуваше:jaj::vozbud:.Инаку Партизан без некоја посебна игра стигна до победа против слабиот Банат кој не прикажа ама баш ништо Богуновиќ и Диараа беа стрелците за ПАртизан што е најбитно победивме и запишавме 3 бода и ја зголемивме предноста.:salut:

И конечно победивме..одличен гол на Богунович!!Не игравте како што треба али добро е!!!

јуве го бараат Иван Обрадович,кажете дали е добар дечково,знам игра лев бек,има 21 година и е стандарден играч у репрезентација,го барале доста екипи

Od 4 ipol pocnuva utakmicata od osmina finaleto so Jagodina doma igrame i ocekuvam pobeda
:salut:

3-0 vodime
Moreira 2 gola,eden avtogol ama mu go pisale na Paunovic,napagame mozno e da ima petarda
:salut:

4-2 заврши утакмицата!
Прво полуреме стариот добар Партизан 3-0 водевме 100 санси итн.
Второ полувреме 2 измени ги извади Џорџевиќ и Диара влегоа Бранковиќ и Чадиковски.
Пак имавме добри шанси Чадиковски утна празен гол:jaj:
Јагодина дава гол од 35 метри шут:nesvest:
Пенал у 80 и некоја минута непостоеќи демек Стевановиќ играл со рака!
У 88-89 минута пречка за Јагодина:uvo::uvo: СРЕЌА
И на крај една контра Мореира за малце хет трик шутира голманов брани ама на топката налетува Тошиќ и 4-2 крај!
Публика имаше околу 2000 за куп и не е така лошо.
Во сабота играме со Напредак на гости и тепаме
:salut:ГРОБАРИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom