Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јокановиќ е кретен...Главниот креативец и најдобриот оваа година и по голови и по игра го стави да игра на лев бек пошо немаше друго решение...Добро, тоа би го разбрал да се играше на пример утакмица на која не мораа да победат али сега сепак одеа на 3 бода и у прво полувреме кога требаа на почеток да ги стиснат нив ги немаше....

Добро беше на трибини, Алеее Само напад ле , али сепак на крај и они попуштија и мислам дека по пеење не беа на ниво како на другите европски утакмици...Плус , кореографијата е веќе видена на Север и тоа многу пати до сеа и тоа со картони а не со знаменца на секој 6-ти чоек...Јбг, копи север-пасте југ.... А, да , се осети дека фалат тие 2-3 тапани што се пецнати од Делије пред 2 недели :helou:

Јокановиќ е кретен...Главниот креативец и најдобриот оваа година и по голови и по игра го стави да игра на лев бек пошо немаше друго решение...Добро, тоа би го разбрал да се играше на пример утакмица на која не мораа да победат али сега сепак одеа на 3 бода и у прво полувреме кога требаа на почеток да ги стиснат нив ги немаше....

Добро беше на трибини, Алеее Само напад ле , али сепак на крај и они попуштија и мислам дека по пеење не беа на ниво како на другите европски утакмици...Плус , кореографијата е веќе видена на Север и тоа многу пати до сеа и тоа со картони а не со знаменца на секој 6-ти чоек...Јбг, копи север-пасте југ.... А, да , се осети дека фалат тие 2-3 тапани што се пецнати од Делије пред 2 недели :helou:

Kako bese Ciganite od koj zagubija,od PAOK li,onie sto se zbratimeni so PARTIZAN,abe se znae,na Cigan pokazi mu crno-bela boja i ja gubi utakmicata uste pred da pocne :helou::helou::helou:

ANTI ROMI

јаки сте нема што :tapp:
одувек јадете гомна ве имитираме како не кои сељаци сте тоа е нешто невидено
За утакмицава не сум ја гледал татко ми како што ми каза сме немале ни шанси што највеќе ме нервира,Јокановиќ е неискусен тренер доаѓа до израз тоа,вазно у лига тепаме па тоа ти е:salut:

имаа шанси партизан али само у тие 20 минути што играа фудбал,од 50 до 70 минута иначе гробари навиваа цели 90 минути и кога примија партизан гол и кога заврши утакмицата

Не реков јас дека не се навијало добро али сепак немаше константност у текот на утакмицата...После примениот гол продолжија да пеат али у рок на 10 минути до полувреме се сменија 4 песни и сите по малце е пееја пошо не идеше ..Кими се дере ко будала а овие ко манекени седат...Баш ја покажаа трибината у центар и се најдоа баш некои шабани кои не пееја...Разбирам дека е до времето али немаше многу јака атмосфера денес и препознатливото лудило на Југ изостана...

SE NA SE SLABA PARTIJA NA PARTIZAN OCAJNO PRVO POLUVREME NESTO PODOBRO VTORO ALI KAKO I NA MNOGU DGUGI UTAKMICI SE POKAZA DEKA ISKUSTVOTO GO PRAI POLA OD USPEHOT A SE CINI DEKA PARTIZAN GO NEMA.GLEAM NEKOJ KOMENTAR ZA TOSIC DEKA BILO GRESKA NA JOKAN PA I NE E TOLKAVA GRESKA MORASE TAKA DA GO POSTAVI KOA GO NEMA OBRADOVIC A DRUG IGRAC NEMOZE DA POKRIE KAO OBRAD PA MORASE DA IMPROVIZIRA SO SE POKAZA NEUSPESNO!!!ALI TOA E TOA KAKVA TI E LIGATA TAKVI KE TI BIDAT I REZULTATITE ZA VO LIGATA PARTIZAN E 1 SVETLOSNA GODINA PRED SITE I SO IGRA I SO ORGANIZACIJA ALI ZA VO EVROPA TREBA NESTO MNOGU POVEKE OD ZELBA I AMBICIJA A TOA SE PARITE!!!.BEZ PARI NEMA REZULTATI VO EVROPA!!

Ај на здравје уште едно сисање...Борац 1:0 Партизан....

Осеќам дека ќе го кикнат Јокановиќ на полусезона.....

Ne vervam deka ke leta.Ama sega se slusa Tosic vo Mancester.Duri sega so ke se praj,pa onie Diara i Moreira ne gi podnesvam.

ova vo Srpska liga e sranje,Partizan gubi od Borac,Zvezda gubi od Javor...abe mestat site....a Jokanovic kaj i da e ke "leta" od trener,eh sega pak da se vrati Lotar Mateus......ipak begame 8 boda na Zvezda
JBG toa e pozz

УШТЕ едно:pos2:
како којзнае колку се ццц
Јокановиќ ќе си седи и ќе освои дупла круна втора година по ред!

ebe UEFA,

mnogu napor, pa bese ocekuvan slab rezultat vo domasno prvenstvo,

no se vrakame so pobeda narednoto kolo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom