Фан Клуб: Олимпик Лион

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Браво момци секоја чест.....ајде до година и подобро....тоа е сега....и ова е успех за вас

Јебига таа. Сакав вие да одите ама Олич ве реши начисто:toe:

Одлични бевте до сега и очекував многу посвежи да бидете со оглед на тоа што го одложивте натпреаврот викендов ама не ви дадовме шанса реално :toe:

Како и да е со среќа во домашно... :helou:

Искрено, citro_love, очекував дека поспортски ќе се покажеш, но ме разочара со еден коментар, си знаеш кој. Тоа е. Life goes on.

Искрено, citro_love, очекував дека поспортски ќе се покажеш, но ме разочара со еден коментар, си знаеш кој. Тоа е. Life goes on.

Ја ви честитав победа уште пред да заврши мечот види на страната на лига на шампиони... тоа што го реков го сторив :zamislen:

а тоа што сакам да го изгубите финалето е друго, искажано у моменти на беснило и нервоза....

Linux-Babies-Angry.jpg

Ја ви честитав победа уште пред да заврши мечот види на страната на лига на шампиони... тоа што го реков го сторив :zamislen:

а тоа што сакам да го изгубите финалето е друго, искажано у моменти на беснило и нервоза....

Ок, и јас заборавив дека емоциите преовладуваат вечерва, можам да замислам како се чувствуваш, сум бил таму.:wink:
Е сега иам едно прашање, како стоите на табела во Франција, имате шанси за ЛШ в година? Немам видено табела, ме интересира.

И за вас исто
Тешко дека ние ќе имаме повеќе среќа со оглед дека нема да го видиме натпреварувањево догодина ама сепак, фала за тоа што ни посака среќа:kesa:

Ок, и јас заборавив дека емоциите преовладуваат вечерва, можам да замислам како се чувствуваш, сум бил таму.:wink:
Е сега иам едно прашање, како стоите на табела во Франција, имате шанси за ЛШ в година? Немам видено табела, ме интересира.

Имаме шанса за 2 место 3 е скоро сигурно, ваљда нема да се избламираме и у првенство...

И ко го презеде Лион, се прашував како е можно Клод Пуел да води клуб како Лион?
И се уште се прашувам...

Сакав да тепате ... сакав конечно еден Француски клуб да покаже дека фудбалот во Франција може да направи разлика !!!
Ама ете што е ... лошо се покажавте вчера , црвен картон ви стрефија без причина едноставно му даде аплаус Крис ништо повеќе.... епа тоа е тоа:toe:

Сакав да тепате ... сакав конечно еден Француски клуб да покаже дека фудбалот во Франција може да направи разлика !!!
Ама ете што е ... лошо се покажавте вчера , црвен картон ви стрефија без причина едноставно му даде аплаус Крис ништо повеќе.... епа тоа е тоа:toe:

лмфао а додека не доби црвбен крис не работеа како сакаа така? :tv:

И ко го презеде Лион, се прашував како е можно Клод Пуел да води клуб како Лион?
И се уште се прашувам...

И мене не ми е јасно, за малце ќе беше отпуштен минатата сезона, али решиле луџето да се имало константност на тренерското место...Пуел е добар тренер, али за некој друг клуб

На лето ке играте на Емирати куп,против Арсенал,Милан и Селтик.
See ya xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom