Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, citro_love, очекував дека поспортски ќе се покажеш, но ме разочара со еден коментар, си знаеш кој. Тоа е. Life goes on.
Ја ви честитав победа уште пред да заврши мечот види на страната на лига на шампиони... тоа што го реков го сторив :zamislen:
а тоа што сакам да го изгубите финалето е друго, искажано у моменти на беснило и нервоза....
Тешко дека ние ќе имаме повеќе среќа со оглед дека нема да го видиме натпреварувањево догодина ама сепак, фала за тоа што ни посака среќа:kesa:И за вас исто
Ок, и јас заборавив дека емоциите преовладуваат вечерва, можам да замислам како се чувствуваш, сум бил таму.:wink:
Е сега иам едно прашање, како стоите на табела во Франција, имате шанси за ЛШ в година? Немам видено табела, ме интересира.
Сакав да тепате ... сакав конечно еден Француски клуб да покаже дека фудбалот во Франција може да направи разлика !!!
Ама ете што е ... лошо се покажавте вчера , црвен картон ви стрефија без причина едноставно му даде аплаус Крис ништо повеќе.... епа тоа е тоа![]()
Воопшто не го изјавив тоа но многу рамноправна беше играталмфао а додека не доби црвбен крис не работеа како сакаа така? :tv:
И ко го презеде Лион, се прашував како е можно Клод Пуел да води клуб како Лион?
И се уште се прашувам...
На лето ке играте на Емирати куп,против Арсенал,Милан и Селтик.
See ya xD