Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Се глеаше дека беа жедни за победа Работнички, и заслужено не добија...као пички играа нашиве..без никаква страст без никаква енергија и желба...Даме 1/9 3п , Бунич 2/8 слободни...Шта речи

Жално и бедно...Да изгубиш од Александар Стефановски, Николиќ врањанац, Цветковски...Димче кој нема асален тренинг 4 години...
Им фати шутот за 3, но тоа не е никакво оправдување, само незнам кај го нашле СЈ Картер , убедливо најлош.Дамјан ееееј 1 од 9 за три!

На тие горе што го ркаа:vozbud:, бтв, глејте и учете што се вика срце на терен, HAIL THE KING Докузовски Марин:oleee:
много селска работа е тој што га правив тија над клупу и увек се повторуе срамота за њима

много селска работа е тој што га правив тија над клупу и увек се повторуе срамота за њима

Taка беше и додека беше лименката...аутот беше практички на 20 цм од публиката и секад имаше такви случувања дури се случувало и да летне некој бокс...така да тоа се неминовни дешавки кои изгледаат бедно

Од уста не го вадите Урош ,неможете да се помирите дека ви го закопа и премина у МЗТ !
Ке му покаже Жарко во недела кој е кој. ;)

Имало караница како што разбрав...

На тие горе што го ркаа:vozbud:, бтв, глејте и учете што се вика срце на терен, HAIL THE KING Докузовски Марин:oleee:
Што не го оставија сега срцето на терен "Kingot" и неговите пулени. За еден меч во сезона не се живее и не се игра кошарка. Да му се посерам во уста на тој твој "king" и на срцето во прединфарктна состојба.

@Bianconero vero, брат контролирај се малку со навредите нареден пат.
@Dandar и за тебе истото важи. Тој те навреди ама ти го испровоцира претходно.

8ми куп , честитки.
Кој тим има освоено највеќе купови и како иде редоследот?
1.Работнички
2.МЗТ
3.Фени
?

@Bianconero vero, брат контролирај се малку со навредите нареден пат.
@Dandar и за тебе истото важи. Тој те навреди ама ти го испровоцира претходно.
Со рабровил се кошкаа, не со мене, но нема врска :D[DOUBLEPOST=1456101333][/DOUBLEPOST]
8ми куп , честитки.
Кој тим има освоено највеќе купови и како иде редоследот?
1.Работнички
2.МЗТ
3.Фени
?
никол ферт (гостивар 2015)
кочани
вардар
амак сп

се шушка ли нешто , на кого ке му ги дадат клоците ?:? Картер ке останува или ке го вракаат ? Според мене под хитно отказ на Љубичиќ , Протиќ , Бунич , Горјан , Васиљевиќ , А Дреновац ако не го задржат за следната сезона нека се носат у 3 п...материне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom