Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
aj ojte na youtube i pisite mzt-rabotnicki 3 da vidite dale cavese kako se pee a ne ajduci 3 bez 2 ce peat

Абе учете се деца

Ова е само последната минута од најголемиот кошаркарски натпревар што некогаш се играл во Македонија. Мзт Скопје во "Јане Сандански" понесени од пеколната атмосфера создадена од верните FAMILY AERODROM, го фрли на колена славниот Реал Мaдрид. Лудница!!!

http://uk.youtube.com/watch?v=aMdxS1e6-yo

svaka cast.ludnica.dase nadevame deka ce vratat vakvite momenti

Поминаа многу години а вие сега го ставате на јутуб ?

И ја се чудам зошто одма после утакмицата го немаат ставено.Имаше и тогаш интернет на 2 комп у мкд и youtube постоеше ама тоа е...

koga ke se vratam od apslovenska ke vi vi pustam da vidime mzt-ratiofarm koga tepase mzt , taa e bolje od real jas mislam :)

ako e toa so mislam deka e ,togas e pogolema ludnica.......ako ratiopharm se tie germancite so imaa od 12 igraci 11 crnci..........

Да да, тие се тие....исправете ме ако грешам али мислам дека тогаш тој циганот ја закуца али топката излезе од кошот пошто мрежите беа мн. кратки па перо ја фати и им шлапна тројка во последна сек. Во сала делириум еден преку друг...:je: :je: :je:

Да да, тие се тие....исправете ме ако грешам али мислам дека тогаш тој циганот ја закуца али топката излезе од кошот пошто мрежите беа мн. кратки па перо ја фати и им шлапна тројка во последна сек. Во сала делириум еден преку друг...:je: :je: :je:

taa e be druze ama mislev da im napraime iznenaduvanje na sarlatanive,aj koga vise kaza neka ide... ludilooooooooooooo, crncite ne se za basket,crncite se za niva a basket se igra so mozok a za na niva ne ti treba mozok........

aj ojte na youtube i pisite mzt-rabotnicki 3 da vidite dale cavese kako se pee a ne ajduci 3 bez 2 ce peat

Добро е, ама далеку е од оригиналното. Многу се греши на делот каде што почнува лалалалал .......не само кај фемили, туку и кај сите што пробуват да ја пеат.

Добро е, ама далеку е од оригиналното. Многу се греши на делот каде што почнува лалалалал .......не само кај фемили, туку и кај сите што пробуват да ја пеат.
Па не мора да биде ископирана во целост. Може да се даде малце поинаков аранжман не е ништо страшно тоа.:smir:

epa ojte na youtube i pisite dale cavese i vidite na napoli navivacite kako a peat

tamu nz na koa strana se(sabajleto gi gledav)ako mozam ce vi pratam link

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom