Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Кој чекори бе све ти ебам мртво ја,пичка ви матер у уста ве ебем ја,крв да мочате леле еј попиздев.

Кој чекори бе све ти ебам мртво ја,пичка ви матер у уста ве ебем ја,крв да мочате леле еј попиздев.

Реално и беше чекори убаво си виде судијата (освен ако немаше фаул над него) али не е крив он, имаше муда потегна кога највеќе требаше туку што правиме со реализацијата во предходните акции.. на 3 пати промашуваат од поле, 2 пати фаул во напад и тоа само во последните 4-5 минути и после сакаат победа епа нема..

Што знам, мене ми се видоа како чисти чекори, пошто направи еден мини чекор кој не се гледаше баш најдобро. Сосема заслужено загубија, срамота е да сакаат за Ф4 да се борат, а да губат цел меч од утепаната Сутјеска.
Како само го запцуја судијата, го дадоа Дамјан во кадар како му вика, ПУ ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА :icon_mrgr:

Реално и беше чекори убаво си виде судијата (освен ако немаше фаул над него) али не е крив он, имаше муда потегна кога највеќе требаше туку што правиме со реализацијата во предходните акции.. на 3 пати промашуваат од поле, 2 пати фаул во напад и после сакаат победа епа нема..
Не знам мислам дека не са,а и ако беа,и пред тоа за нив не судеа исто такви.али прав си сами ја посраа,само шут,епа не иде така бе деца.

На страна тоа што беше чист грабеж утакмицава, статистикиве ВРИШТАТ!!! :tapp:

unrS0uz.png

Ај малце да осетите како ни беше на нас лани у финале сс судие :)

Првично кога влезе на влез Дамјан кон кошот и мене ми се виде дека се чекори, ама од после кога покажаа снимка и ја вратија неколку пати ситуацијата се виде дека е судиска грешка и нема никакви чекори, грешка направија, со право се бунеше Дамјан и останатите кошаркари, следеше и реакција на гледачите кога и самите видоја на екранот во салата дека нема чекори...
Но со ваква игра, срамота ќе беше да тепа МЗТ, би рекол заслужена победа на гостите...

Srbite i raznatovic ja drzat aba liga,ne znam dali gledavte partizan -cibona GRABEZ,ova nasevo isto,samo za partizan da fati priklucok vo goren del od tabela.Na Mega leks im se dozvoluca cela vreme da igraat na rab na prekrsok i dosta gruba igra,opasno gi guraat

Последно уредено:
Во видеото од најинтеρесните моменти го нема споρниот момент со тоа се потвρдува деκа не беа чеκоρи,иначе на κρајот дали забележавте κаκо му се заκануваше диρеκтоρот наш Видое на судијата :icon_mrgr:

Сρеќа што со сите κонκуρенти имаме подобρи меѓусебни па не би тρебало да стρавуваме за опстаноκот во дρуг случај со оглед на тешκиот ρаспоρед заебано ќе беше

Чиста судиска грешка ама па зашто мораше да се доведе до тоа да одлучува една топка во натпревар со Сутјеска. Иначе не ми е толку за судиите, колку што е за криминалниот учинок на некој од странците, пред се, Протиќ, Буниќ и до негде Љубичиќ. Тоа што го направи Протиќ (а го прави и на повеќе утакмици) може да го изигра секој просечен домашен македонски плејмејкер.

Чиста судиска грешка ама па зашто мораше да се доведе до тоа да одлучува една топка во натпревар со Сутјеска. Иначе не ми е толку за судиите, колку што е за криминалниот учинок на некој од странците, пред се, Протиќ, Буниќ и до негде Љубичиќ. Тоа што го направи Протиќ (а го прави и на повеќе утакмици) може да го изигра секој просечен домашен македонски плејмејкер.
Се согласувам за Пρотиќ и Буниќ ама за Љубичиќ не,точно деκа имаше еден пеρиод на лоши настапи пρед да замине Пипан ама настρана тоа е еден од подобρите во тимот особено последниве две а и на почетоκ на сезона,стандаρд има доста асистенции, знае да внеси енеρгија и да ја ρазигρа еκипата.Немој да ми ρечеш и ти деκа Чапин е подобρо ρешение

Стартни да му ги досудеше ,никој немаше да може да му замери ( иако реално сите кога ќе примат топка надвор од тројка како на играорна да се, се понашаат ). Али при влезот да свириш чекори каде противничкиот играч бутка со рама и цела рака испружил пред него е смешно.Или свири стартни или свири фаул.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom