Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Кој чекори бе све ти ебам мртво ја,пичка ви матер у уста ве ебем ја,крв да мочате леле еј попиздев.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој чекори бе све ти ебам мртво ја,пичка ви матер у уста ве ебем ја,крв да мочате леле еј попиздев.
Не знам мислам дека не са,а и ако беа,и пред тоа за нив не судеа исто такви.али прав си сами ја посраа,само шут,епа не иде така бе деца.Реално и беше чекори убаво си виде судијата (освен ако немаше фаул над него) али не е крив он, имаше муда потегна кога највеќе требаше туку што правиме со реализацијата во предходните акции.. на 3 пати промашуваат од поле, 2 пати фаул во напад и после сакаат победа епа нема..
Се согласувам за Пρотиќ и Буниќ ама за Љубичиќ не,точно деκа имаше еден пеρиод на лоши настапи пρед да замине Пипан ама настρана тоа е еден од подобρите во тимот особено последниве две а и на почетоκ на сезона,стандаρд има доста асистенции, знае да внеси енеρгија и да ја ρазигρа еκипата.Немој да ми ρечеш и ти деκа Чапин е подобρо ρешениеЧиста судиска грешка ама па зашто мораше да се доведе до тоа да одлучува една топка во натпревар со Сутјеска. Иначе не ми е толку за судиите, колку што е за криминалниот учинок на некој од странците, пред се, Протиќ, Буниќ и до негде Љубичиќ. Тоа што го направи Протиќ (а го прави и на повеќе утакмици) може да го изигра секој просечен домашен македонски плејмејкер.