Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Партизан воопшто нема слаба екипа и воопшто не ти држи вода аргументот дека сме имале кој знае каква шутерска вечер од поле имаa иста реализација од 48% и двете екипи и партизан имаше само 5 изгубени топки,партизан по квалитет е во топ5 во лигава е сега резултатите не го покажуваат тоа нешто не штима,а тоа дека МЗТ уште 20 години неможел да игра ф4:bravobe:тешка специјалка си бил,МЗТ годинава беше печен за ф4 имаме супер екипа со доста помал буџет од другите ама ете касно беше донесен Луковиќ.А и за крај не се нервирај нема да ти испадне партизан и догодина ќе игра аба:D[DOUBLEPOST=1450956851][/DOUBLEPOST]
Кнап е многу сеа со време , сабота играме со Работнички а во понеделник со Мега ... да е до мене и двете утакмици мора да се добијат ама ќе видиме , затоа реков нека си врват работиве па ќе видиме и дај боже и фајнл фор и се по ред. Најбитно сеа ПОБЕДА против Работнички :)
Среда се игра со работнички прва е со мега во понеделник

Последно уредено:
^ убеден бев дека е во сабота сеа . Нема врска како и да е мора по две победи и братскава врска ( посебно Лукович ) да издоминира во шталата врз Чековски :) .

Идите и кажите ги фала на нашу гомно управу што га избрасва Мандиќа пред Уроша :(
Честито победа

Партизан воопшто нема слаба екипа и воопшто не ти држи вода аргументот дека сме имале кој знае каква шутерска вечер од поле имаa иста реализација од 48% и двете екипи и партизан имаше само 5 изгубени топки,партизан по квалитет е во топ5 во лигава е сега резултатите не го покажуваат тоа нешто не штима,а тоа дека МЗТ уште 20 години неможел да игра ф4:bravobe:тешка специјалка си бил,МЗТ годинава беше печен за ф4 имаме супер екипа со доста помал буџет од другите ама ете касно беше донесен Луковиќ.А и за крај не се нервирај нема да ти испадне партизан и догодина ќе игра аба:D[DOUBLEPOST=1450956851][/DOUBLEPOST]
Среда се игра со работнички прва е со мега во понеделник
У Јане се игра со педериве?

во градски парк се игра и да им се мочам у терминот од 16:00 :mad::mad:
Тамам на ручек да ги ебеме,се мислам дал да одам,со оглед на тоа што цела сала ќе биде црвена.осеќам пак ја праат циганската,ко што прават години уназад.Според мене таа сала е од висок ризик и не би требало да се дозволува вакви мечеви да се играат таму.

Тамам на ручек да ги ебеме,се мислам дал да одам,со оглед на тоа што цела сала ќе биде црвена.осеќам пак ја праат циганската,ко што прават години уназад.Според мене таа сала е од висок ризик и не би требало да се дозволува вакви мечеви да се играат таму.

Абе има некои луѓе и се втора смена на работа и не се во можност ни да отидат не пак на тв да гледаат ама тоа е , а за салата и атмосферата без Фемили или обратно без педерите не е тоа тоа .

Poraz na dusa na trenerot ili na gluposta na igrac ako ne bese taka dogovreno. Na 25 sekundi pravi MZT vednas faul kako da gubat dva razlika a ne da vodat. Toj napad trebase da go ostavat Mega Leks da si ja proba srekata a ne vo posledniot napad.

5 промашени слободни во последните 60 сек и нормално казната си дојде

Љубичиќ во последни 10 секунди од утакмица со рацете у џеб, кој требаше да му го чува играчот

Кривицата оди на плеќата на Љубичиќ. Го полни рекетот и ризикува шут за 3 поени во последен напад. Каква глупост...[emoji33]

Гретоа е дасе губат вакви утакмици бе:(,али алал да им се за борбеноста,исто и за таа малу бројна публика:cuc:.Едноставно слободните ни пресудија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom