Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не реков дека ќе биде главен играч, туку дека ќе имаше некоја пристојна минутажа.Abe u MZT glaven igrac ke besePlej ne e plej ako ja ima brzinata na Magdevski. Ocajniot Cvele igra pred nego sto kazuva mnogu raboti.
Аκо утρе мега загуби од будуќност и понеделниκ ги добиеме дај боже со поголема ρазлиκа од 12 се е можно,сепаκ неκа пρодожат ваκа па што биде биде мислам деκа пρеголем залаκ е ф4Не знам зошто али ми се враќа вербата дека може да се докопаме до Ф4.
Далеку е Партизан од најслаба екипа у лигата,Вилсон игра за финска со солидна минутажа,врабац за Бих,Јонс сосема солиден за оваа лига да не ги набрајам Витковац,Муриќ,Цвеле како back up варијанта,факт е дека МЗТ со Луковиќ на 5 е друга екипа.Овој МЗТ по мене е еден од најјаките во последниве години само со паметно водство,исто пофалби до Јончевски за ротацијата и тајм аути на време за разлика од Пипан.Мислам дека немаме шанси големи за Ф4,али иаме екипа што секого може да победи тоа сигурноКаков бе Ф4?Што користиш ти па ти е толку добро?
Игравте против една од најслаби екипи у лига(за моја жал) + подобро не можевте да шутирате од оваа и пак тесно победивте.
Уште 20 години АБА лига да се игра МЗТ ( исто за жал ) на Ф4 нема да игра.
Ај иди мочај и не замарај ок.Каков бе Ф4?Што користиш ти па ти е толку добро?
Игравте против една од најслаби екипи у лига(за моја жал) + подобро не можевте да шутирате од оваа и пак тесно победивте.
Уште 20 години АБА лига да се игра МЗТ ( исто за жал ) на Ф4 нема да игра.