Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Се израдував многу на оваа победа, ми се напраи ќејф што пичките предавнички на трибини се посраа.
Браќата Луковиќ и Дамјан им ги скратија маките на гостите од Белград. :)
Дамјан какви тројки погоди..:vozbud::aplauz:

Овој Магдевски што глуми лудило и останува во Партизан да подава пешкири... Во МЗТ ќе играше сигурно по 15-20 мин. по утакмица.

Abe u MZT glaven igrac ke bese :) Plej ne e plej ako ja ima brzinata na Magdevski. Ocajniot Cvele igra pred nego sto kazuva mnogu raboti.

Одличен МЗТ а уште една одлична вест е тоа што досега и со олимпија,металац и партизан имаме подобар меѓусебен скор,следни се децата од мега лекс со победа над 12 разлика одиме на фајнл фор

Abe u MZT glaven igrac ke bese :) Plej ne e plej ako ja ima brzinata na Magdevski. Ocajniot Cvele igra pred nego sto kazuva mnogu raboti.
Не реков дека ќе биде главен играч, туку дека ќе имаше некоја пристојна минутажа.

Магдевски слободно нека си остане во Партизан и нека подава што сака и нека се радува на секој нивен кош ( единствен беше што скокаше од клупа коа Партизан погодуваше ) . За утакмицава денес алал им вера на играчите и браво за Јончевски . И не скокајте за фајнл-форови и глупости нека си тече се пополека па што сака нека биде наше е да се надаме , и да поздрав до ГРОБАРИ КУМАНОВО се да ви ебам продадено у душа .... како не дојдоа и тие од Битола или од каде беа што останаа без застава .

Не знам зошто али ми се враќа вербата дека може да се докопаме до Ф4.

Не знам зошто али ми се враќа вербата дека може да се докопаме до Ф4.
Аκо утρе мега загуби од будуќност и понеделниκ ги добиеме дај боже со поголема ρазлиκа од 12 се е можно,сепаκ неκа пρодожат ваκа па што биде биде мислам деκа пρеголем залаκ е ф4

Искрено мислам дека тешко Ф4 ипак Цибона или Мега мислам дека имаат подобри екипи.
За Магдевски немате потреби ни вие ни никој освен одбрана друго не ми се допаѓа кај него па Цветковиќ игра пред него.
Партизан никад немал ваква мртва екипа колку памтам

Кнап е многу сеа со време , сабота играме со Работнички а во понеделник со Мега ... да е до мене и двете утакмици мора да се добијат ама ќе видиме , затоа реков нека си врват работиве па ќе видиме и дај боже и фајнл фор и се по ред. Најбитно сеа ПОБЕДА против Работнички :)

Каков бе Ф4?Што користиш ти па ти е толку добро?

Игравте против една од најслаби екипи у лига(за моја жал) + подобро не можевте да шутирате од оваа и пак тесно победивте.
Уште 20 години АБА лига да се игра МЗТ ( исто за жал ) на Ф4 нема да игра.

Официјалниот спикер кога рече Урош Лучич(Лукович) :pos::pos:

Игравте против една од најслаби екипи у лига(за моја жал) + подобро не можевте да шутирате од оваа и пак тесно победивте.
Далеку е Партизан од најслаба екипа у лигата,Вилсон игра за финска со солидна минутажа,врабац за Бих,Јонс сосема солиден за оваа лига да не ги набрајам Витковац,Муриќ,Цвеле како back up варијанта,факт е дека МЗТ со Луковиќ на 5 е друга екипа.Овој МЗТ по мене е еден од најјаките во последниве години само со паметно водство,исто пофалби до Јончевски за ротацијата и тајм аути на време за разлика од Пипан.Мислам дека немаме шанси големи за Ф4,али иаме екипа што секого може да победи тоа сигурно

Ај иди мочај и не замарај ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom