Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Врска нема, многу лош плеј. :D
Иначе Дамјан не глуми ѕвезда биди 100% сигурен во тоа. :) Го знам лично, нема подобар и помирен човек од него.
Еве го се оправи, али Пипан "Како може да сте тако егоистични", ренде ги направи на тајмаут...

Мзт кога би довел една јака 5ка Ф4 без проблем...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Еве го се оправи, али Пипан "Како може да сте тако егоистични", ренде ги направи на тајмаут...

Мзт кога би довел една јака 5ка Ф4 без проблем...

Ја еба мечката и ти сеа со ф4. :D
Нема шанси МЗТ за Ф4, али сепак имаат солидно тимче за разлика од лани кога се брукаа со кого стигнат. Партизан колку е очаен аииииииииии... Уствари чим стигна Цвеле да игра за нив што сакаш.

Ја еба мечката и ти сеа со ф4. :D
Нема шанси МЗТ за Ф4, али сепак имаат солидно тимче за разлика од лани кога се брукаа со кого стигнат. Партизан колку е очаен аииииииииии... Уствари чим стигна Цвеле да игра за нив што сакаш.
Не даје Вучиќ кеш...лошо детство имал,гледал како Партизан се иживљава,сите пари се сипаат у ЦЗ , преку 6мил евра буџет имаат оваа сезона, јебига тоа е...

Лигата е очај...прееска очобол ме фати на Задар - Звезда, Игокеа - УОЛ вчера исто...

Кога ке им се врати Протиќ се ке е поозбилнп, какп бе Еди играше во Паок само он знае. :D [emoji33]

Домаќинска лига е ова...досега само ЦЗ и сокчињата имаат победа на страна, сите други екипи си тепаат на домашен терен, Мзт има шанса да го направи првиот брејк од послабите...

Него го имам сингл Мзт на 2,30...дај шта даш :D

Мзт ако игра овака озбилно 20 разлика ке го распарча Куманово.

Иначе,клајте онлајн 1 на Партизан,дојава е.

Не даје Вучиќ кеш...лошо детство имал,гледал како Партизан се иживљава,сите пари се сипаат у ЦЗ , преку 6мил евра буџет имаат оваа сезона, јебига тоа е...

Лигата е очај...прееска очобол ме фати на Задар - Звезда, Игокеа - УОЛ вчера исто...

Кога ке им се врати Протиќ се ке е поозбилнп, какп бе Еди играше во Паок само он знае. :D [emoji33]

Домаќинска лига е ова...досега само ЦЗ и сокчињата имаат победа на страна, сите други екипи си тепаат на домашен терен, Мзт има шанса да го направи првиот брејк од послабите...

Него го имам сингл Мзт на 2,30...дај шта даш :D

Квотата денес за МЗТ ептен вредеше...
Лигата е стварно опадната со квалитет, ќе мора нешто да направат челниците за да го подобрат тоа. Дали зголемување на премиите дали нешто трето, али битно ќе мора нешто да прават.

Мзт ако игра овака озбилно 20 разлика ке го распарча Куманово.

Иначе,клајте онлајн 1 на Партизан,дојава е.
Колко ми даваш квоту на Мзт дека ке тепа Капетане да уплату [emoji38] [emoji38]

Кога е во игра Синадиновиќ организацијата у напад е катастрофа.

Синадиновиќ Богоев за богати :D

"Дреновац ке треба да учи од Костоски" овој нема 2 чисти бе. [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Neka se vrakja Protic ili neka igra Damjan plej samo ovoj ocajov Sinadinovic da ne go gledam ! Katastrofalen igrac.

Еди Синадинович :pos::pos::pos::pos: Е додека низ нашите најдобри тимови доаѓаат вакви странци, нема напред. :tapp:

МЗТ имаат најдобар тим откако се у АБА лига, се уиграа не делуваат лошо како турнирите пред сезона.
У први 6 сигурно се мислам , пошто другиве што ги гледав не ми се свиѓаат како екипи.
Како што кажа некој претходно ептен е опадната лигата.
Крка,Партизан,Игокеа,Задар,Цибона страшно слаб квалитет.
Од овие новите Тајфун ми се интересна екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom