- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.484
- Поени од реакции
- 119.320
И пак го промаши куцњетоКире е stretch-4 како Кевин ЛавЈас се изненадив кога после фаул тргна да ја закуца
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И пак го промаши куцњетоКире е stretch-4 како Кевин ЛавЈас се изненадив кога после фаул тргна да ја закуца
![]()
Не ни треба плејмејкер затоа што веќе ги имаме Цветковиќ, Стаиќ и Диксон на таа позиција, само треба Боби да му дава повеќе шанса на Стаиќ наместо да го игра Цветковиќ по цела утакмица. Всушност, да не беа Марче и Дамјан повредени ќе имавме комплетен тим. Вака ни треба некој на 3ка.МЗТ Скопје пред три месеци: Моровиќ, Демјуинк, Маринковиќ, Тсинтсадзе, Џенингс, Зивчевиќ, Змаго...
и овој денешен МЗТ...конечно светло во тунелот. Кога ќе се врати и Симоновски и по можност да се земе плејмејкер, е тогаш веќе е сосема друга приказна
Друже ради сите тие што се набројани горе немаме право да пријавиме ниеден играч повеќе. Тоа е тимот за оваа сезона.
Kikicka916
А што демек не сакаш да знаеш ја каде излегувам?
Мега игра само поради статистика и затоа Јокиќ и Миљеновиќ имаат добри бројки,бидејќи со тие играчи газдата на клубот Мишко кој е менаџер си праи бизнис.
На Мега не им е многу у интерес да победуваат,колку што сакаат да напредуваат со играчите.
@4NHK0 e :гомце: додека сум администратор во подфорумот кошарка, ќе те молам вакви постови да не гледам. Премногу е вулгарно.[DOUBLEPOST=1419639536][/DOUBLEPOST]@Kikicka916 ќе те замолам во иднина да се деградираш од вакви постови, бидејќи во иднина ќе следат и поголеми санкции од само бришење на постови.
Се извинувам@4NHK0 e :гомце: додека сум администратор во подфорумот кошарка, ќе те молам вакви постови да не гледам. Премногу е вулгарно.[DOUBLEPOST=1419639536][/DOUBLEPOST]@Kikicka916 ќе те замолам во иднина да се деградираш од вакви постови, бидејќи во иднина ќе следат и поголеми санкции од само бришење на постови.
баш и јас тоа го мислев деновиве... Пипан е најдобриот тренер што бил у МЗТ[DOUBLEPOST=1419705346][/DOUBLEPOST]Боби многу лоша стратегијаVrati se Pipane...
2 cetvrtini treba da pominat, da ne napunat do vrv pa da go stavi Dixon. A u megjuvreme Cvele go pravat da izgleda ko Angel Tasevski na teren.