Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Боби има одлична визија за тоа како да се водат нападот и одбраната, али ако не се оправи во брзо време со ротацииве тешко дека ќе издржи подолго време.

До вчера Диксон играше по 39 минути, таман влезе во форма и сега му намалува минутажа на 8 минути ? Епа не иде така, а баш е одличен одбранбен играч за разлика од Цвеле кој освен кога врши притисок кога ќе се повлече на тројка го бушат ко Софти што го бушеа на времето. Сигурно за ова има влијание и уморот али очајно изгледа.

Шеховиќ очекувам инфузија да прима после текмавата, 3 утакмици по 37 минути игра.

Мислам деκа не тρеба да се задоволуваме само со домашни титули а во аба да учествуваме само κолκу да се ρечи,немаме толκу мал буџет ρедно е да се напρави сеρиозна еκипа уште од стаρт на сезона и да се атаκува на местата κои водат во евρопсκите κупови еве на пρимеρ лани имавме еκипа за фајн фоρ но не почетоκот на сезоната него после нова година џабе фρлени паρи аκо ви теκнува тодоρов најавуваше во тρетата година мзт да се боρи за фајнл фоρ значи планот беше постепено буџетот и амбициите да ρастат но се случи обρатното најмногу поρади тоа што после пρвата одлична сезона упρавата мислеше деκа тимот е супеρ и аплициρаа за евρоκуп без да се доведат κвалитетни игρачи плус голем дел од буџетот планиρан за оваа сезона се потρоши лани(евρоκуп,пенали,носење сκапи игρачи на полусезона непотρебно..)сезона во κоја тρебаше да го достигнеме вρвот но за жал не се ρаботи плансκи еве сега се збоρува деκа за наρедна сезона во тимот ќе влезат сеρиозни спонзоρи и ќе имаме милионсκи буџет да се надеваме деκа има вистина во тоа

,Боби има одлична визија за тоа како да се водат нападот и одбраната али ако не се оправи во брзо време со ротацииве тешко дека ќе издржи подолго време.

До вчера Диксон играше по 39 минути, таман влезе во форма и сега му намалува минутажа на 8 минути ? Епа не иде така, а баш е одличен одбранбен играч за разлика од Цвеле кој освен кога врши притисок кога ќе се повлече на тројка го бушат ко Софти што го бушеа на времето. Сигурно за ова има влијание и уморот али очајно изгледа.
:masa:

Мислам деκа не тρеба да се задоволуваме само со домашни титули а во аба да учествуваме само κолκу да се ρечи,немаме толκу мал буџет ρедно е да се напρави сеρиозна еκипа уште од стаρт на сезона и да се атаκува на местата κои водат во евρопсκите κупови еве на пρимеρ лани имавме еκипа за фајн фоρ но не почетоκот на сезоната него после нова година џабе фρлени паρи аκо ви теκнува тодоρов најавуваше во тρетата година мзт да се боρи за фајнл фоρ значи планот беше постепено буџетот и амбициите да ρастат но се случи обρатното најмногу поρади тоа што после пρвата одлична сезона упρавата мислеше деκа тимот е супеρ и аплициρаа за евρоκуп без да се доведат κвалитетни игρачи плус голем дел од буџетот планиρан за оваа сезона се потρоши лани(евρоκуп,пенали,носење сκапи игρачи на полусезона непотρебно..)сезона во κоја тρебаше да го достигнеме вρвот но за жал не се ρаботи плансκи еве сега се збоρува деκа за наρедна сезона во тимот ќе влезат сеρиозни спонзоρи и ќе имаме милионсκи буџет да се надеваме деκа има вистина во тоа
И јас имам слушнато.БЕКО би требало да им биде еден од помоќните спонзори наредна година,а има и најави за влагање на БетСити Балкан , дај боже ќе видиме.Мислам дека тимов не е толку лош колку што Митев лошо го менаџира.:facepalm:

Да не ти праќам видеа сеа од кој тим од НБА ги прави акциите. :D
Тоа што немаат доволно квалитет играчите и тешко сфаќаат не е негова кривица.

Последно уредено:
Sekoja godina se zbori ovoj ke vleze onoj ke vleze za na kraj da ostaneme so takvot

Да не ти праќам видеа сеа од кој тим од НБА ги прави акциите. :D
Тоа што немаат доволно квалитет играчите и тешко сфаќаат не е негова кривица.

Што има везе од кој тим од НБА ги прави акциите? И јас ке земам акции и ке ги правам и тренер сум... Не знае да води утакмица, немаат асална акција направено, нема осет кога што да направи, а тоа е последица на тоа што цел живот бил втор тренер...

Znaci ve citam i neznam veke sto treba da se sluci za da bidete zadovolni??? Pekavte po Bobi 4 god znaci da se razbereme...Mitev e u MZT samo zaradi navivacite zatoa sto 4 godini PEKATE !! Bobi Mitev,po koj osnov kenkate po Mitev 4 godini???? Zatoa sto ima dobieno edna utakmica vo gradski park? Zatoa sto cel zivot e vtor trener kaj i da ide nikakov znacitele uspeh nema od koga go znam i vie kako glupavi zapnavte za Bobi Mitev ete vi go Bobi Mitev i so placete sega??
Ova go zboram zatoa sto Aerodro Family e toj so bira koj ke ostane trener koj da igra koj da neigra, ja ponezadovolna navivacka grupa nemam videno i pocnuvaat da me nerviraat, na nivna inicijativa bese donesen Mitev na nivna inicijativa se pravat promeni vo klub, Ivica neznael Mitev neznael Aco nenzael site neznaat SAMO VIE ZNAETE!! ostajte go klubot moroni edni od koga znam losata atmosfera vo klub gi pravi grupava, oni odlucuvaat koj so ke prai tamu ! Nivno e da navivaat i da go BODRAT klubot zatoa sto i toa vo poledno vreme ne im odi najdobro problemot bese Boris daleku bil, pa salata bila vakva takva i celo vreme samo gledam deka od 5000 kapacitet edvaj na tribina se 300 i toa e fakt !
Prestanete da e pravite strucnjaci koga sve so znaete e da zemete tastatura i da se pravite pametni

Znaci ve citam i neznam veke sto treba da se sluci za da bidete zadovolni??? Pekavte po Bobi 4 god znaci da se razbereme...Mitev e u MZT samo zaradi navivacite zatoa sto 4 godini PEKATE !! Bobi Mitev,po koj osnov kenkate po Mitev 4 godini???? Zatoa sto ima dobieno edna utakmica vo gradski park? Zatoa sto cel zivot e vtor trener kaj i da ide nikakov znacitele uspeh nema od koga go znam i vie kako glupavi zapnavte za Bobi Mitev ete vi go Bobi Mitev i so placete sega??
Ova go zboram zatoa sto Aerodro Family e toj so bira koj ke ostane trener koj da igra koj da neigra, ja ponezadovolna navivacka grupa nemam videno i pocnuvaat da me nerviraat, na nivna inicijativa bese donesen Mitev na nivna inicijativa se pravat promeni vo klub, Ivica neznael Mitev neznael Aco nenzael site neznaat SAMO VIE ZNAETE!! ostajte go klubot moroni edni od koga znam losata atmosfera vo klub gi pravi grupava, oni odlucuvaat koj so ke prai tamu ! Nivno e da navivaat i da go BODRAT klubot zatoa sto i toa vo poledno vreme ne im odi najdobro problemot bese Boris daleku bil, pa salata bila vakva takva i celo vreme samo gledam deka od 5000 kapacitet edvaj na tribina se 300 i toa e fakt !
Prestanete da e pravite strucnjaci koga sve so znaete e da zemete tastatura i da se pravite pametni
Како тоа Фемили има било каков удел во нешто што се случува во клубот? Дали си ти нормален? Единствен удел би рекол има во бркањето на Ацо Петровиќ кога му се пееше да си оди, од тогаш ништо немаат сменето ради Фемили. Тоа што се скандирале имиња и сл. нема везе со ништо. Ако е така Боби ќе го донесеа после слабите резултати на Ацо Тодоров во неговата прва сезона, кога „си поднесе оставка“ ама не ја прифатија, а Фемили го скандираше името на Боби Митев. Ако толку има удел Фемили зошто не го донесоа тогаш? Кога си замина Змаго се знаеше дека Боби Митев ќе биде тренер на МЗТ без разлика на се, затоа што во моментот немаше подобра опција во склоп со буџетот. Или и Врба беше избор на Фемили Аеродром :facepalm:

И знаеш која е една од причините што има слаба бројка Фемили во салава? Затоа што на такви како тебе (пишан си ФА) што некад се сметале за навивачи им удрило сперма во главата и демек доста е навивање, остареле, им се глеа кошарка, и седат по неутрална. Прошетај низ сала и ќе видиш дека барем 50% од „неутралците“ се бивши „навивачи“.

Твое пρаво е дали ќе одиш на тρибина или не ама од таκви κаκо тебе лигуши κои плуκаат во свој двоρ бρојκата е опадната ама да знаеш и без таκвите фемили ќе се издигне бидејќи баш за тие дечκи за κои што збоρиш лошо благодаρение на нив гρупата се издигна и беше најдобρа на маκ тифо сцената и повтоρно ќе се издигне над се и над таκвите κаκо тебе

@F.A

Дечко само ќе ти кажам дека работите што ги пиша ти немаат врска. НЕмој да се правиш паметњакович зошто, прво НЕ СИ ЧЛЕН НА Ф.А, како што кажуваш и сам.
Од рекла казала муабети сите станавте експерти, а најмногу по навивање.. Такви како тебе лиглиља што ќе продаваат муда за бубрези дека идат на утакмици од 6-то а се пензионираат од навивање у 8-мо, ради некој си Х причини, нашава мизерна тифо сцена, има пун курац, Па уште они демек нешто допринеле за групата знаеле како стојат работите...кур се стресе.... така да....те молам...

За тоа дека Ф.А имаат влијание...Изгледа си почнал да пратиш баскет од пред 4-5 години па за тоа така и збориш и не гледам зошто би трошел зборови за да те демантирам.

Само едно нешто ќе ти кажам, ОБИЧНИОТ СИМПАТИЗЕР, да не речам ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ ги исвиркуваат играчите, пцујат коа ќе промаши Самарџиски или Лучич ќе земе нерезонски шут од 10 метара....
Додека копот остава грло и вика уште појако на примен кош и промашување.....Биди поздравен

Slusaj kako prvo ne me ni znaes za da pravis analiza kakov navivac sum bil, i kakov navivac sum sega.
https://www.youtube.com/watch?v=Uyrl5tkiuMk
Eve ti link od utakmica pred 4 godini da te potsetam samo ova e polfinale na kup organziran pred sezona vo koj ucestvuvaa Torus Kumanovo i ne mi teknuva drugata ekipa neznam dali si bil na utakmicava eve ke ti napravam rezime:
Predsezona utakmica toa bese peridot koga MZT trebase da pocne da igra vo ABA
E utakmicata ja izgubivme za da igracite stojat posle utakmica i namesto so aplauz da bidat isprateni so najgnasnite pcofki so moes da gi cues vo PRED SEZONSKA UTAKMICA ! ako mislis deka lazam ti davam vreme kolku sakas prasaj ako imas koj od igracite so igraa vo toa vreme za taa utakmica konkretno.
NE zboram na pamet i uste 30 vakvi primeri ke ti navedam ako sakas zebe atoa ne pravi analizi kakov navivac sum zatoa sto veruvaj mi ne ispustav trening na MZT a kamoli utakmica poredoven bev na treninzi od igracite....koj najverojatno u toa vreme uste si kakal u noksir zatoa ne mi popuvaj te molam, ja znam grupata od pocetok do momentot koga evoluira do den denes i na kraj kraeva forum e i imam pravo da kazam so sakam i ne navrediv nikogo kraj kraeva a prekini da se pravis pameten te molam glej si rabota ne mi prodavaj demagogii ke te zamolam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom