Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има дадено тројките во мајсторката точно, а ги има ли фарбано патиките? се има ли упикавано кај навијачите?у поново време исто подлижувано да дојде како тренер? ги има добивано со буџет поголем од сите клубови заедно.Али сами сме си криви што уопште дозволивме ваков билмез да помисли уопште да дава изјава како победник.

Се извинувам длабоко за мојот сарказам госпоѓо.Поентата ми беше дека нема везе твоето и не држи вода зошто во твојата ебана земја на секој чекор има тепачки и криминал и твоето дете ќе израсне во таква средина,факт.

Добро господине, мене тоа ми е јасно и јас сум растела во таква средина и сум се тепала и еден ден и моите деца ќе се тепаат, ама сигурно ниеден родител нема да го однесе своето дете директно во оганот. Затоа и јас сама не одам на утакмици од ваков тип, Металург - Вардар, Работнички - МЗТ. А многу сакам. Само ми е страв да не се најдам пред некој чукнат што навива за црвените и ми шлапне една :D
Се кладам дека последната утакмица ќе биде многу напната и полицијата пак ќе тепа како пред 2 месеца.

Утре трето дерби,мора утре да ги тепаме педерите,па да сме чекор поблиску до дупла круна..:)

П.С Си држам една топ серија со само една пропуштена утакмица сезонава:D:D

Добро господине, мене тоа ми е јасно и јас сум растела во таква средина и сум се тепала и еден ден и моите деца ќе се тепаат, ама сигурно ниеден родител нема да го однесе своето дете директно во оганот. Затоа и јас сама не одам на утакмици од ваков тип, Металург - Вардар, Работнички - МЗТ. А многу сакам. Само ми е страв да не се најдам пред некој чукнат што навива за црвените и ми шлапне една :D
Се кладам дека последната утакмица ќе биде многу напната и полицијата пак ќе тепа како пред 2 месеца.

Госпоѓо тој што ќе крене рака на жена , е далеку од навивач.Тоа е класична пичка,што нема муда да го направи на некој како него па се понаша ко неандерталец без доза на култура.Дама не заслужува такво нешто во ниту еден случај,да се разбереме.Чим сакаш оди има неутрални столчиња и уживај во претставата.

Госпоѓо тој што ќе крене рака на жена , е далеку од навивач.Тоа е класична пичка,што нема муда да го направи на некој како него па се понаша ко неандерталец без доза на култура.Дама не заслужува такво нешто во ниту еден случај,да се разбереме.Чим сакаш оди има неутрални столчиња и уживај во претставата.

Не ми се обраќај со госпоѓо жити се, 23 години имам. Работата е што ко мала секогаш сум одела на Мзт, а сега не одам од страв. Такви пички има и ќе има, а не се малку. Да не зборам и за цајканите што не бираат кого да удрат при голема мешаница. Можно е утре да отидам па ќе споделам искуство :D

Па оваа е таа желба за игра бе,оваа !!!
Кога ќе видиш како се фрлаат по секоја топка како да нема утре, не можеш да не бидеш сигурен дека во вторник ќе го јадат со +20 разлика црвениве.
Синовец мајсторе ШТО ПРАВИШ ТИ ИГРАЧИШТЕ ЕДНО???

Цветковиќ (y)
Се каам што те ќењав тука, али стварно беше труп на почеток, моментално со Синовец сте доминантни и во одбрана и во напад !![DOUBLEPOST=1401651411][/DOUBLEPOST]Лееееј Кире ќе го заборавев, потсети на времето кога знаеше да има луди партии, браво надежу македонски. :icon_lol:

Па оваа е таа желба за игра бе,оваа !!!
Кога ќе видиш како се фрлаат по секоја топка како да нема утре, не можеш да не бидеш сигурен дека во вторник ќе го јадат со +20 разлика црвениве.
Синовец мајсторе ШТО ПРАВИШ ТИ ИГРАЧИШТЕ ЕДНО???

Цветковиќ (y)
Се каам што те ќењав тука, али стварно беше труп на почеток, моментално со Синовец сте доминантни и во одбрана и во напад !![DOUBLEPOST=1401651411][/DOUBLEPOST]Лееееј Кире ќе го заборавев, потсети на времето кога знаеше да има луди партии, браво надежу македонски. :icon_lol:
Леле брат и јас истото го мислев за Цветковиќ кога дојде. Го гледам на првата утакмица и едноставно си реков во себе дека Оташевиќ за него е Стив Неш и Дерик Роуз у едно. Си викам најочајниот плеј ever во нашава екипа. Али дечкото гази, корне, кине, како сакаш кажи го, Јане и Соколов изгледаат како мали деца во однос на него, како само ги проаѓа, како да не постојат на теренот. Единствено кај шутот може и мора да напредува, другото е ОДЛИЧНО.

Леле брат и јас истото го мислев за Цветковиќ кога дојде. Го гледам на првата утакмица и едноставно си реков во себе дека Оташевиќ за него е Стив Неш и Дерик Роуз у едно. Си викам најочајниот плеј ever во нашава екипа. Али дечкото гази, корне, кине, како сакаш кажи го, Јане и Соколов изгледаат како мали деца во однос на него, како само ги проаѓа, како да не постојат на теренот. Единствено кај шутот може и мора да напредува, другото е ОДЛИЧНО.
Многу е напреднат и во делот со шутот, нека ти текне на почеток кога дојде со што процент шутираше а сега каков има. Плус, да не напоменувам дека повеќе не шутира кога ќе му дојде на таквото туку повеќе гледа да асистира, што е и прав плеј. (y)
Мислам дека и за наредна сезона е обезбеден, додека за останативе странци ја би ги оставил уште Синовец и Маринковиќ иии Шеховиќ доколку му се врати желбата за игра како што денес ја имаше кај Дејвис.

Ме разочара Рајко,имал амнезија утакмицава така ми рекоа од нивниот лекарски табор,ај ваљда за наредна пак ќе му текне како се игра против Мзт:pos::pos:.

Грег Попович ја заеба утакмицата, обично не се излетува со изјави Поп незнам што му стана минатата утакмица...
Синовец си ги изгази поштено. А за Цветковиќ, мислам дека напредокот во играта е главно во тоа што тука добива доверба од сите, се чуствува послободен и талентот испливува. Мора да пробаат да го откупат од Звезда

Како најава за тоа што следи, викендов кадетскиот тим на МЗТ Скопје стана шампион на Македонија. Честитки за иднината на МЗТ!

Ќе газат уште долго :D

http://familyaerodrom.com/sajt/?q=node/149

Пред речиси 5 години кога нашиот клуб беше на работ на бездната, речиси згаснат и заборавен од сите ние како група инициравме една акција за негово спасување и враќање во колосек. Процесот на опоравување траеше околу две години, а три години подоцна по прв пат во историјата се израдувавме на првата титула во клупската историја. Оттогаш поминаа цели две години во кои дуплата круна беше одбранета еднаш, а сега имаме прилика повторно да ја одбраниме. До тој подвиг ни треба уште само една победа, уште само 40 минути гинење на паркетот и на трибините.
Во текот на сезоната имаше успони и падови, лоши и убави моменти но сепак се е добро што добро ќе се заврши. Купот го одбранивме во Охрид, а сега имаме можност истото да го направиме и со титулата. Досега “среќата” ни беше таква што титулите ги кревавме надвор од сала, сега имаме можност пред сите навивачи, симпатизери и поддржувачи да се израдуваме на заедничкиот успех. Но, да не летаме во облаци прерано туку да дадеме максимум во поглед на бројноста и навивањето затоа што тоа е единствениот начин да стигнеме до конечен триумф! Имаме тежок противник кој покажа дека може да се врати во игра и не смееме да ги потцениме затоа што тоа може да ни се одбие во глава! Сериозен пристап но со победнички дух и атмосфера ни носат уште една победа, токму онаа победа која што ни недостасува за кревање на третата титула! Нема веќе оправдувања за никој, во сала е потребно да дојдат сите!
Утре почнувајќи од 15.00 ќе има собир кај Паркот на езерата и пожелно е тие што се послободни да дојдат најпрвин тука на една заедничка дружба.Натпреварот почнува од 19.30, а во 17.30 сите оние кои што немаат можност за превоз нека дојдат пред пералните кај новата сала затоа што тука ќе има организиран превоз со автобуси до Борис Трајковски. Пожелно е повеќето да одат со автобусите, но и останатите кои ќе бидат со коли и веспи нека дојдат на зборното место за заедно да се оди накај сала. Картите се повторно 100 денари а ќе може да се набават пред сала. Да направиме уште една убава атмосфера, да дадеме уште еднаш се што имаме а играчите и стручниот штаб да ни се оддолжат со она што секој од нас го посакува!
АЕРОДРОМ ЌЕ СЛАВИ НОВА ТИТУЛА! СИТЕ ВО САЛА !!!

Ебати навивачите што ке дојдат само коа ке се слави титула,кај се сите они против Струмица,Кожув...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom