Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај чекам да дојде утакмицата за да го видам изразот на лицето на играчите на МЗТ, на МАртиќ и секако на навивачите ФА кога на семафорот ќе стои краен резултат 20+ разлика за работнички...Соколов 30+ поени ко Кевин Дурант....
Ќе се изначекаш да ти кажам :D

Најлегендарна комбинација е кога некој навива за Металург во ракомет и Работнички кошарка :ROFLMAO:

Најлегендарна комбинација е кога некој навива за Металург во ракомет и Работнички кошарка :ROFLMAO:
Или некој што навива за РК Вардар и КК Вардар Осигурување :LOL:

Срсли ? Јас знам многу луѓе што се за Вардар и Работнички ( и нормално Лејкерс/Хит у НБА, Шумахер у Ф1 и Јунајтед,Барса,Реал у фудбал)

Така ќе држат рацете и Фемили после...веројатно и они тројца ќе останат до крајот :pos:
Добра прогноза даде да сибеш векот:pos:
Нека ни е честито хеттрикот дупли круни. :vozbud::vozbud::vozbud:

ШАМПИОНИ!!!

3ТА ДУПЛА КРУНА, ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА И НАРЕДНА СЕЗОНА !!!!
1799105_645271155566815_5508207928243943581_o.jpg

http://sportmedia.mk/gechevski-fina...o-navivane-nema-na-drugo-mesto-vo-makedonija/

„Среќен сум што повторно сме шампиони. Одигравме една тешка финална серија, која иако ја добивме со 3-1, максимално нѐ измори. Морам да ја пофалам навивачите и атмосферата која го направи ова финале феноменално. Досега, не сум видел во Македонија вакво навивање. Сега, за мене следи – одмор. Потоа ќе размислувам што ќе правам следната сезона“
, изјави високиот центар.

Тодорче и наредна сезона ќе игра ? :icon_lol:
10296063_889029177790861_1036277323976754236_o.jpg

:drk:

Шампиони,шампиони, оле оле оооолеееееее :vozbud:

Само некако премногу опуштено делуваа серијава... со ваква игра другава сезона тешко ќе биде богами..

Срсли ? Јас знам многу луѓе што се за Вардар и Работнички ( и нормално Лејкерс/Хит у НБА, Шумахер у Ф1 и Јунајтед,Барса,Реал у фудбал)
Друг е муабетот. Ако не се лажам двата клуба потекнуваат од исто спортско друштво, навивачките групи на двата тима се блиски, имаш песни од типот на АВТОДРОМ (Автокоманда+Аеродром) итн. Нема никаква логика во ракомет да го бодриш Металург, а во кошарка да го мразиш МЗТ :)

П.с. честито титула момци

Дојде нашето време !!!
Со Господ напред наредна сезона плеј оф АБА лига да играме и да се пласираме Еврокуп.
10294228_10203354974228807_8310306881186762643_n.jpg

Друг е муабетот. Ако не се лажам двата клуба потекнуваат од исто спортско друштво, навивачките групи на двата тима се блиски, имаш песни од типот на АВТОДРОМ (Автокоманда+Аеродром) итн. Нема никаква логика во ракомет да го бодриш Металург, а во кошарка да го мразиш МЗТ :)

П.с. честито титула момци
Kaј мене е обратно Вардар и МЗТ е комбинацијата:).

АЈДЕ НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ!!!
СРЦЕВО МИ ЧУКА
ЦЕЛ ЖИВОТ СУМ ТУКА
ПЛАВО БЕЛА БОЈА
Е И КРВТА МОЈА!!!!!!
МЗТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom