Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е бе овој Данило Мијатовиќ што шутнал 13 пати за 7 ипол минути?!?! :boksix:

Абе тивки кумановци некако...

Иди до нашиот фан клуб да видиш дали сме тивки :D

Победа чиста на Марко, па можам слободно да кажам и на Алеш...имавме победа во џеб со последниот тајм-аут кога Курчо шутираше слободни, нашиве не го изиграа тоа што им го нацрта он, па се доведовме во ситуација да влагаме у продуженија...Пеџа очајно изигра, дури и за греота слободно можам да кажам

Идеме во вторник по титула да може залижаниот да ги тргне пријавите уште подобро и да се створи таа атмосфера што доликува и куртонот да не си слави титула со гелот на косичката .

Честито титула Марче сфака част игра 2-3 партии вакви во сезона за наша штета,ама мислам дека Шеховиќ е зверот! Невозможно е да го чува некој од македонската лига еден на еден.
Штета што нема да има повеќе вакви утакмици оваа финале

Идеме во вторник по титула да може залижаниот да ги тргне пријавите уште подобро и да се створи таа атмосфера што доликува и куртонот да не си слави титула со гелот на косичката .

Кај идеме бе? Демек се прекинуе бојотот? Има ли официјален муабет за тоа?

Ајде уште една победа! Напред МЗТ! (y)

Кај идеме бе? Демек се прекинуе бојотот? Има ли официјален муабет за тоа?

нема официјален муабет ни ништо ни ја сум начул и колку што разбрав нема шанси залижаниот да ги тргне пријавите , јас пишав како симпатизер и навивач на МЗТ СКОПЈЕ ( од се срце би сакал да се вратат FAMILY ама тешко ) јас еве ќе си купам карта и ќе си идам на неутрална ..

Грешка е на дечка кумановца пројдева повише ама тој е.
Лошо е што нема да има уште една кај нас дома за титула се знаеше каде зе иде едноставно се прејаки играчи како Шеховиќ,Чапин и Синовец не де чуваат па и Пеѓа тука а плуд Марче имаше ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom