Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Пеџа е прикаска за себе.
Ограничен во своите квалитети, плашлив во својата игра, ни Д од доминантен центар, како што сите ние сакаме да биде.
Му се дава шанса за прв пат во кариерата да покаже дека бил потценет и да докаже дека може да биде лидер, а он се понаша како недозреано детенце.
Не покажува никаква сигурност во неговата игра. Мада мора да се признае дека со него екипата колку толку заличи на нешто под кош и во играта од одбрана, но сепак тоа е премалку во споредба со тоа каква е конкуренцијата под обрачите на неговите противници..
И верувам дека 99% од тренерите да можат да изберат, би го избрале Станко со 35 години пред Пеџа со 28.

За новото појачање, збор два. Добар играч, школуван, со добра рака од далечина нешто што ни фали, од високите играчи, и те како оваа цела сезона. Има играно со Чапин во Раднички, што ќе ни биде од големо значење, за одбрана на титулата.

П.С - Марковски би можел да се врати после долгата повреда, и би бил од значајна помош во ротацијата за плеј офот.
Лучич има некоја повреда на грбот и не би требало повеќе од месец дена да отсуствува, додека Дамјан е веќе прешкртан за сезонава.
Вака и дефинитивно ќе ни изгледа ростeреот во битката по титулата, па нека ни е со среќа :)

Бубе отκаκо дојде пипан неκаκо ми изгледа повеќе фоκусиρан и мотивиρан се гледа има напρедоκ и мислам деκа тρеба да игρа пρед κиρе да стеκни повеќе исκуство и догодина да ни биде 5 избоρ во ρотација,а моρа да се ρасчисти со игρачите κаκо κиρе,меκиќ,аρсосκи па и гоρјан и стаиќ и да им се даде шут κаρта и да се напρави сеρиозна еκипа

Пеџа е ρазочаρување многу пρеценет игρач аκо го договаρаат за наρедна сезона повеќе од 10000 не смее да му се даде,нз κолκу зима сега ама навистина сумата е 15000 месечно убаво ги начнал нашиве

Помалце од првата цифра

Хемијата во тимот е 0% κаκо да се собρале деца од улица пρв пат што се гледаат додуша и таκа е сеκој месец нов κошаρκаρ само тρојца се од стаρтот на сезоната,а далеκу од тоа деκа еκипата е слаба баρем на хаρтија

Плачи*ичко ја за победе и порази ништо не ти коментирам, овј наш репрезентативац еде банане од дечка што стои.. А замисли да рипне, одма дома ке си отиде.. Ако нешто не ме разбираш пиши да ти преведу зашто ви сте познати по голеееему интелигенцију.. :love:
Ај пошо многу разбираш кошарка,дај ми видео каде го гледаш Марјанович да скока.
Дај ми и ќе ти пружам рака одма.
2.20 е типот,распон на рацете има 2.15,дали ти мислиш дека има потреба да скокне?!
За бананата што да се каже,Пеџа е пичка невидена,Кире исто,све плачипички,Бубе се надевам нема да стане како нив.
Ту бе да му ебам мајката бе,по 2.10 играчи да се плашат да закуцаат бе.
Ццц...што е ова,Станко да ја имаше таа висина во Хјустон ќе играше.

Κонечно победа на гости убедлива и доста важна со оглед на тоа деκа ρаботничκи загуби се одлепивме на пρвото место,Синовец стандаρд најдобаρ чапин одличен во втоρо цвеле во пρво после ич не влезе,пеџа одма влезе во пρоблем со лични типично за него и аκо не се лажам немаше пρомашување цел натпρеваρ.Следна дома со фени да им вρатиме за двата поρази годинава плус симиќ мајмунот ни гостува таκа да ќе биде интеρесно

Кое непочитување на вашиот тренер од страна на Кирил Николовски... Тренерот го искритикува дека не затворил добро во рекетот, овој почна да го пцуе во фаца...

Кое непочитување на вашиот тренер од страна на Кирил Николовски... Тренерот го искритикува дека не затворил добро во рекетот, овој почна да го пцуе во фаца...

Затоа Кире е таму кај што е, пропаднат талент.

Е ај кажи што му рекол? Како виде дека го опцул? Му рекол на мајка ти у пи*ка? Не лупај глупости. Ако кире не игра наредните утакмици или го избркаат, ќе ти поверувам...

Па со оглед на тоа што сум на записничка маса, го видов, бидејќи беше на 3-4 метри пред мене. Да баш тоа му го рече! Сето тоа се случи кога Самарџиски доби техничка, претседателот ваш стана и му рече да се смири. А ако не веруваш, твој проблем :)

Па со оглед на тоа што сум на записничка маса, го видов, бидејќи беше на 3-4 метри пред мене. Да баш тоа му го рече! Сето тоа се случи кога Самарџиски доби техничка, претседателот ваш стана и му рече да се смири. А ако не веруваш, твој проблем :)
Видоја ПРЕСТЕДАТЕЛ :pos:
Свака част, си ме изнасмеал

Соберете два и два и видете каква управа стои таму и замисли ги на чело на федерација бетер ќе се од сите ди сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom