Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што титулата нема да се слави со фемили ипаκ мислам деκа игρачите заслужуваат полна сала и подρшκа у втоρниκ,не веρувам деκа за еден ден ќе бидат надминати пρоблемите на ρелација залижаниот-навивачи сепаκ би тρебало да се изнајде начин титулата да биде пρославена соодветно заρади СВЕТО ИМЕ МЗТ не заρади ивица!

Коментар од еден пријател.

и што ако ги тргне пријавите ?

Момци, не изигра за салата.
Испра пари цела сезона преку 10 тренери и 30 играчи
Последни во аба лига.
Нема веќе карти за Фемили, нема буџет.
Мести членови на Ф.А да лежат во притвор.
Казна има секој втор член , некои и по повеќе.
Шкрта графити преку општинските пиуни.
Глуми претседател, тренер , скаут , терапефт во тимот.
Дава забрани на гостински навивачи кога него ке му текне.
Не донесе на "Ивица" од срамот

Залижаниот треба да си иде !!!
Бојкот!
Да нема никој во сала !
Секоја чест за момциве денес изгинаа

Последно уредено:
Тоа е тоа, премногу срања се десија за да се замижи и да се слави титула ко ништо да не било.

Да точно е тоа ама паκ моρа да се пρизнае деκа он е најзаслужен за доминацијата на МЗТ во овие четиρи години[DOUBLEPOST=1433119537][/DOUBLEPOST]А залижаниот сигуρно нема да си иде од κлубот заρади бојκотот

Ке му опросту на Симоновскога само ако изигра овакој и на Европско ако не доживотно ке га пцују, честито победа !

sto vi e vas be kakvo trganje na prijavite ne si prajte bajram na pametot. prva rabota prijavite ne se licna prijava od zalizaniot tuku se vodat spored "standardno" sproveduvanje na zakonot i veke ima sudenje u proces kako mislite deka moze toa da se trgne.... vtora rabota tie sto se sudat za toa imaa uste po min.10 drugi prijavi za mzt i family i nikoj ne ni bara da gi trgne.
BOJKOT NA FINALE ! UPRAVA EBI SE ! MZT SAMPION !

Prijavite se podneseni od klubot,family ke ostane dosledna na zborot i sezonava nema da se pojavi vo sala iako ne gledam kako bi se resil problemot i za naredna sezona,zalizaniot e epten nefleksibilen covek,inace i vo grupava ima podeleni mislenja i nekoi ne se pridrzuvaat do bojkotot i idat u sala se nadevam deka ke nema razdor i da ni se sluci istoto sto im se sluci na neznite se nadevam deka nema politicki igri tuka!

Ајде, денес пеџа да заигра ко шо треба, без глупи фаули, и на синовец да му е денот, па да ги истуриме како што доликува.

И да не им е денот, тука се судиите :D

Ви се чудам на паметот, МЗТ го гази Куманово со 15+ и минатата во Скопје и сега, тие за судиите зборат:facepalm:
Понелогичен муабет од тоа дека ќе ја местеле да има мајсторка за кладилница не постои

Понелогичен муабет од тоа дека ќе ја местеле да има мајсторка за кладилница не постои
А најсмешно е што не сум ја ни приметил дека ја има во кладилница за играње.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom