Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ovoj Lapadula izgleda ke ni ostane kako stara nevesta na vrata

Karl-Heinz Rummenigge: "I can confirm Milan's interest in Renato Sanches, but there is no agreement yet."

Оф, цел ден се опраам со Манчестеровци дека овој не е ништо посебно, сеа Фасоне ќе ми го донесе

Животот секогаш наоѓал интересен начин да прикаже иронија.
Се надевам никад нема да го прајме муабетот, али ако се оствари трансферот, ќе биде интересно да ти читам мислења. :)

Се надевам никад нема да го прајме муабетот, али ако се оствари трансферот, ќе биде интересно да ти читам мислења. :)

Ако се оствари трансферов, дај боже да сте ти и @Ilumious у право а ја да сум крив.
Сеа за сеа уште стоим на зборот.

Колку го неќам Мартиал у тимов моментален што го иаме,нема никаква логика, го зиаме бонучи очигледно е за 3-5-2 сме спремни и сеа Мартиал?

Па со оглед на тоа што ќе се откажиш од клубот ќе ти треба нов клуб. Кај нас не те сакаме, кај челзијашите ќе треба со Донев да се караш така да можат овие да те приберат овде :coffee:

Па со оглед на тоа што ќе се откажиш од клубот ќе ти треба нов клуб. Кај нас не те сакаме, кај челзијашите ќе треба со Донев да се караш така да можат овие да те приберат овде :coffee:
Не се пронаоѓам кај никој од овие. За Ливерпул и Челзи да ме мачат нема да навивам, никад!!
Можеби ќе му се приклучам на @DaniBMW кај лебедите или па за светците од кои земате играчи секој трансфер период. Поим за клуб се споредено со вас, првин химна ви треба па да сте клуб. :D

Не се пронаоѓам кај никој од овие. За Ливерпул и Челзи да ме мачат нема да навивам, никад!!
Можеби ќе му се приклучам на @DaniBMW кај лебедите или па за светците од кои земате играчи секој трансфер период. Поим за клуб се споредено со вас, првин химна ви треба па да сте клуб. :D
Зависи кој ќе те мачи :icon_lol:
Инаку можи во Сотон. Таман ќе те префрлиме кај нас после

Ако се оствари трансферов, дај боже да сте ти и @Ilumious у право а ја да сум крив.
Сеа за сеа уште стоим на зборот.
Тешко дека ќе се случи но после ова денес со тебе дури и дај боже ако си иде ваму да дојде кај вас, ќе ти се нацртам во Тетово и цел ден ќе ми плаќаш јадење кога ќе ви стане најдобар офанзивец:D

Еј што се замарате више бе, тимот е склопен... све што ќе дојде е плус и е добредојдено и добро што не поврзуаат со вакви играчи! Или може сакате да не поврзуаат пак со Паволети и Лазович :icon_lol: Искрено после Бонучи ја сум презадоволен, не ни мислев дека толку ќе уложат кинезите.. све си мислев и со нас ќе се деси ка со интер... ама :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom