Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј извини витезу на бел коњDobro be olabajte go stole malu, na kraj kraeva imate ignor.
Ostajte go deckoto neka pisue negova rabota e. Dur ne psue i provocira nekogo nikoj ne moze da mu zabrani
Stole uzivaj bratce ja sum so tebe, Morata ne go sakam ni ja
Животот секогаш наоѓал интересен начин да прикаже иронија.
Се надевам никад нема да го прајме муабетот, али ако се оствари трансферот, ќе биде интересно да ти читам мислења.![]()
Па со оглед на тоа што ќе се откажиш од клубот ќе ти треба нов клуб. Кај нас не те сакаме, кај челзијашите ќе треба со Донев да се караш така да можат овие да те приберат овдеЖивотот секогаш наоѓал интересен начин да прикаже иронија.
Се надевам никад нема да го прајме муабетот, али ако се оствари трансферот, ќе биде интересно да ти читам мислења.![]()
Не се пронаоѓам кај никој од овие. За Ливерпул и Челзи да ме мачат нема да навивам, никад!!Па со оглед на тоа што ќе се откажиш од клубот ќе ти треба нов клуб. Кај нас не те сакаме, кај челзијашите ќе треба со Донев да се караш така да можат овие да те приберат овде![]()
Зависи кој ќе те мачиНе се пронаоѓам кај никој од овие. За Ливерпул и Челзи да ме мачат нема да навивам, никад!!
Можеби ќе му се приклучам на @DaniBMW кај лебедите или па за светците од кои земате играчи секој трансфер период. Поим за клуб се споредено со вас, првин химна ви треба па да сте клуб.![]()
Тешко дека ќе се случи но после ова денес со тебе дури и дај боже ако си иде ваму да дојде кај вас, ќе ти се нацртам во Тетово и цел ден ќе ми плаќаш јадење кога ќе ви стане најдобар офанзивецАко се оствари трансферов, дај боже да сте ти и @Ilumious у право а ја да сум крив.
Сеа за сеа уште стоим на зборот.