Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Можеби и најдобар избор ќе му е Торино или Аталанта ама тој си знае. Не е мал. :icon_mrgr:

Fassone: "We will do something to strengthen the attack. It would be nice to have one of Belotti, Morata or Aubameyang. But we are also considering other names that are not known to the media yet."

Го видовте Биља? Форца Лацио вика [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

BVB CEO Hans-Joachim Watzke: "We told Aubameyang: If you want to leave and have a club that's ready to meet our conditions, come and we will talk about it. This, however, must happen in a certain period of time. We must find a replacement which in any case will be difficult.

Јас мислам дека тројца напаѓачи + Борини ќе бидат доволни за да се покрие првиот и вториот тим.

Тим 1:
А.Силва Обамејанг*
Чаланоглу
Родригез Биља Кеси Конти
Ромањоли Мусачо Бонучи
Донарума
Тим 2 :
Калинич*
Бонаветнура Сусо
Антонели Соса Локатели Абате
Запата Гомез ХХХ*
А. Донарума
Плус во тимот за недај боже најверојатно ќе останат и Сторари, Калабрија, Монтоливо и Борини. Уште подобро за нас ќе биде да се остварат шпекулациите и покрај напаѓач да се донесе и класа играч од среден ред (пример Наиголан :icon_lol:) па со самото тоа да добиеме на квалитет во првиот тим, а автоматски и на клупата за резерви. Ќе видиме што ќе испадне на крај...сега е премногу рано за било што да се планира затоа што имаме еден куп играчи во тимов на кои дефинитивно нема да се смета за наредната сезона, а според најавиве реално е да се очекува и уште 2 топ трансфери + играчи за на клупа.

Ako pokraj Beloti i Aubameyang go donesat Morata ke razocarat za se so sa napravile do sega.

Fassone: "Bonucci was a crazy idea that we didn't even try for, but Montella told us to insist on bringing him. I see the signing of Bonucci a very nice sign for the future. Leo is a fighter and a leader who will give us a lot.
The budget? We are lucky to be here in China to take stock of and know our resources with the ownership."

За Белоти може да се вмеша и ПСЖ.

Го видовте Биља? Форца Лацио вика
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Несвесно го кажа тоа де.

Ромањоли кога потпиша објави слика со дрес од Лацио, па ништо. :D

Немаш толку и не ме интересира колку години имаш,само ме интересира од кој град си,од Источна претпоставувам ?

Озбилно те прашувам,сакам да знам да не стапнам никогаш во тој град/село

Немаш толку и не ме интересира колку години имаш,само ме интересира од кој град си,од Источна претпоставувам ?

Озбилно те прашувам,сакам да знам да не стапнам никогаш во тој град/село
E da ne sum od Skopje od Istocna Makedonija za zal.[DOUBLEPOST=1500213331][/DOUBLEPOST]@PewDiePie Ako ti smeta nema da pisuvam vekje?

Последно уредено:
E da ne sum od Skopje od Istocna Makedonija za zal.[DOUBLEPOST=1500213331][/DOUBLEPOST]@PewDiePie Ako ti smeta nema da pisuvam vekje?
Не е мој фан клубов,твоја работа што ќе правиш,само размисли како ќе ја тераш понатака,дали ова личи на нешто или не.

Инаку не ти барам лична карта,а баш ме интересира од кој град/село си. Само кажи ми и веќе од мене ни цитат ни ништо не гледаш.

Dobro be olabajte go stole malu, na kraj kraeva imate ignor.
Ostajte go deckoto neka pisue negova rabota e. Dur ne psue i provocira nekogo nikoj ne moze da mu zabrani
Stole uzivaj bratce ja sum so tebe, Morata ne go sakam ni ja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom