Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Navodno Aubemajang bil spremen da ja cukne crpkata i da mu tekne deka nikoj nema da mu dade 13 mil plata, i deka e spremen da dojde i za plata od 8mil evra godisno (sto pak e pojke od duplo od toa sto zarabotuva u dortmund), so sto bi stanal najplaten igrac u Serija A.

Vecer igramo prijatelska so Dortmund pa moze uste vecer da pocnat da pregovaraat, se spekulira deka Dortmund bara 70mil, nasive davaat 60 pa moze da se dogovorat za 65 da mu ebem.

Da ne citam vise spekulacije za Moratovci i Martijalovci.[DOUBLEPOST=1500367519][/DOUBLEPOST]Abe u 1 popladne smo igrale so Dortmund, ne vecer, ovoj moze do vecer da bide dogovoren. :icon_mrgr:

Последно уредено:
Што состав ќе вадите денес?

Ланскиот :icon_lol:

Жал ми е за мулево што си оди, колкав потенцијал имаше не е свесен се надевам во Јуве нема да го достигне јесте да таму ќе си игра десен како што му е природно, а не лев како кај нас...

Аубемејанг ни е најдобра опција реално да збориме, за тие 100 м што треба да се дадат за Белоти (на сите фетиш ни е овој) ќе се искористат многу подобро на пример Модрич на зима и толку..(y):D

Што состав ќе вадите денес?

20045267_10156346400900830_4701251935480359264_o.jpg

Samo Montolivo imal nekoja povreda i kje igra ili Sosa mesto nego Turcinot u sredina a Nijang na krilo

Може е најдобра, ама најскапа опција и играч за пократок период.
Белоти е играч за повеќе сезони и со можност да стане легенда на клубот и плус ќе зема помала плата. Никогаш нема да дадат 100 мил за него. Највеќе 50-60 мил плус играчи.

Ништо посебно денес со Дортмунд. Исто како против Лугано.
Од новите само Кесие, Рикардо Родригез, Мусачио и Чаланоглу. Во второ полувреме повеќе младинци.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

De Sciglio is already on his way to Italy. He will have his medicals with Juve tomorrow. Milan will earn €12m + bonuses.

Fassone.Inter.giacca.cravatta.690x400.jpg
:D
Да де без бонуси. После тоа ќе видиме што и колку ќе има.

OFFICIAL: Lapadula has joined Genoa on a loan for €2m with obligation to buy for €11m.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Де Шиљо е толку изнемоштен човек што тој брат више нема природна позиција. Ни сам не знае која му е природна позиција. Братот гарант се осеќа ко да има 30 години.

За воља на вистината, мислам дека малце ќе живне во Јуве, добро ќе му дојде, ама што е до мене ако сака Замброта нека стане, нема да ми е криво. Ако некој имаше шанси и шанси во Милан, тоа беше тој.

Значи нас Бонучи ни дојде 28 мил + Шиљо. На 3 рати. Скроз небитно ми е ова со математикиве, али вреди да се забележи.

Кога е Милан во прашање, ова лето више шпекулации не постојат. Се појавува име и ние го договараме, земен е. Ако запнат за Аубамејанг после пријателскава, тој вечер може и во Миланело да е. Газдиве и директориве од другите екипи више нема да им креваат телефон на Фасоне и Мирабели.

Искрено и јас мислам дека полека треба да го смалат интензитетот на изјавите. Фино звучат тие тврди и одлучни ставови и демонстрации на моќ, се одвикнавме малце од такво однесување на Милан, ама сеа ќе им треба појше тактичност зошто налетуваат на лудаци као Лотито, Каиро и слични кои може да ја влечат работата, да отечат.

DFAexPTUwAAReik.jpg

Една слика 1000 збора.....и он ако знае кај иде што прави еве на

Не знам што да кажам за човеков,сите знаеме како од нов Младини стана нов Антонини,и знам дека само губење пари ќе значи негово останување,гледајќи го на терен последниве години и читајки ги неговите изјави нема никаква мотивација и оваа промена ќе му дојде добро.
Сепак,криво ми е што остана недокажан,тивок,дали комплетно го скрши притисокот што му го наметнаа сите од старт а се гледа дека не е човек што се храни од големо его,дали никогаш не навивал и не го засакал тимов иако е наше дете,дали му се скрши филм од кога ги продадоа Силва и Ибра,дали навредите од навивачите комплетно го скршија,не знам,не знам што се случи во овој човек.
Жално е ова за мене,оваа слика е симбол на една пропадната генерација на еден фудбалски џин,на безброј сменети просечни играчи,безброј искинати нерви,безброј разочарувања,ова е пораз од минатото за секој фан на Милан колку и да нејќеме да признаеме.
Последен играч за кој што ми било жал беше Пато,овој е до него,тоа ќе помине кога ќе го видам во дрес на Јуве,ама за сега,додека не сме почнале со нови сили и нови симболи,убаво е да се присети човек на се што можеше да биде....

Збогум сине,ако некад станеш муж,и играч за мене секогаш ќе бидеш добредојден назад.

DFAexPTUwAAReik.jpg

Една слика 1000 збора.....и он ако знае кај иде што прави еве на

Не знам што да кажам за човеков,сите знаеме како од нов Младини стана нов Антонини,и знам дека само губење пари ќе значи негово останување,гледајќи го на терен последниве години и читајки ги неговите изјави нема никаква мотивација и оваа промена ќе му дојде добро.
Сепак,криво ми е што остана недокажан,тивок,дали комплетно го скрши притисокот што му го наметнаа сите од старт а се гледа дека не е човек што се храни од големо его,дали никогаш не навивал и не го засакал тимов иако е наше дете,дали му се скрши филм од кога ги продадоа Силва и Ибра,дали навредите од навивачите комплетно го скршија,не знам,не знам што се случи во овој човек.
Жално е ова за мене,оваа слика е симбол на една пропадната генерација на еден фудбалски џин,на безброј сменети просечни играчи,безброј искинати нерви,безброј разочарувања,ова е пораз од минатото за секој фан на Милан колку и да нејќеме да признаеме.
Последен играч за кој што ми било жал беше Пато,овој е до него,тоа ќе помине кога ќе го видам во дрес на Јуве,ама за сега,додека не сме почнале со нови сили и нови симболи,убаво е да се присети човек на се што можеше да биде....

Збогум сине,ако некад станеш муж,и играч за мене секогаш ќе бидеш добредојден назад.

Росонерски хаику поезии :D

Од мене едно чао пријатно после сите нерви што ми ги искинал. Дете на Милан бил и сите го сакале пошо у задње време еден тон просеци ни ги "красеа" лев/десен бек позицииите, а уствари у реалност дечково со ништо не покажал дека е добар играч.

Росонерски хаику поезии :D

Од мене едно чао пријатно после сите нерви што ми ги искинал. Дете на Милан бил и сите го сакале пошо у задње време еден тон просеци ни ги "красеа" лев/десен бек позицииите, а уствари у реалност дечково со ништо не покажал дека е добар играч.
Епа сеа на страна "memes" и тролање мора да си каже човек што мисли.Башка неговото заминување не мења буквално ништо, буквално е небитен во овој состав што го направија Летово Шиљо, плус е што носи кеш и се ослободуваме од плата а ние не сме јувенташки да се преправаме дека ако најдобриот играч ни отиде,се е ок,сме ги заебале хехее

П.С. Составон хорор....биќе весело ако ни шибне гол Обамебак :icon_lol:

@PewDiePie

Ел Шарави го заборај,и тој беше од таа генерација пропаднати фудбалери што требаше да го води Милан..а какви надежи имавте во него дури искрено до ден денес не е лош фудбалер само не знам што се случува со него

Во погрешно време на погрешно место се најде Де Шиљо и се еба мајката. Он кога почнуваше да игра во Милан и кога требаше да се развива тимот почна да продава се што вредеше, некои играчи се пензионираа, на трети им завршија договорите и иди стани квалитетен играч со Бонера, Антонини и Поли како согирачи. Од друга страна па и он нема покажано дека е играч кој што е спремен да гризе на терен и да стане бек од светска класа, освен на почетокот кога стварно леташе по терен. Моментално неговиот трансфер е најдобар потег и за него и за Милан, а понатаму што и како ќе биде со него е буквално сеедно за клубот.

@Џони Вајсмилер

Шарави-Бало-Нианг требаше да биде нападот на Милан за наредни 10 години. :icon_lol: Сега тројцата да ги споиш едвај пола играч ќе излезе и тоа благодарение на Шарави кој што нешто од нешто игра во Рома.

@PewDiePie

http://livetv.sx/eventinfo/545426_milan_dortmund/

Има и SopCast i AceStream.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom