Толстој
екс Бомбастичен

Најборбениот играч во Милан заедно со Ел Шарави во овој момент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа иди во фан клуб баерн прашај,ќе ти кажат.А шо се деси уствари, јас не го видов голот на Балотели, во тој момент имав свртено на Б. Минхен ја чекав 2+ да влезит.. После ко се вратив на телма видов дека Нианг ко излегвеше покажаја некоја снимка со Балотели и Мунтари нешто?
Balotelli: "My talk with Niang before the goal? I told him that I would take this free-kick and then he would get to take them."А шо се деси уствари, јас не го видов голот на Балотели, во тој момент имав свртено на Б. Минхен ја чекав 2+ да влезит.. После ко се вратив на телма видов дека Нианг ко излегвеше покажаја некоја снимка со Балотели и Мунтари нешто?
Ибра е еден од ретките ѕвезди што си отишле од Милан а што продолжил да кине.
Тијаго по стапките на Шева и Кака.
Дај нека го вратат на Лето,па после Бонера до крај на живор нека го играат до него ако треба.![]()
Не да игра слабо, ама го мачат повредите изгледа. Бар јас колку шо имам забележано неколку пати.по што оцени дека Тијаго игра слабо? баш си е екстра
гол од слободен.... Бекам уште играше во Милан последен пат кога се деси ова чудесија...
најдете гиф од денсот на Балотелица со другарка и што го дадоа после голот..