Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
163312_164354967050081_449340987_n.jpg

Најборбениот играч во Милан заедно со Ел Шарави во овој момент.

А шо се деси уствари, јас не го видов голот на Балотели, во тој момент имав свртено на Б. Минхен ја чекав 2+ да влезит.. После ко се вратив на телма видов дека Нианг ко излегвеше покажаја некоја снимка со Балотели и Мунтари нешто?
Епа иди во фан клуб баерн прашај,ќе ти кажат. :D

А шо се деси уствари, јас не го видов голот на Балотели, во тој момент имав свртено на Б. Минхен ја чекав 2+ да влезит.. После ко се вратив на телма видов дека Нианг ко излегвеше покажаја некоја снимка со Балотели и Мунтари нешто?
Balotelli: "My talk with Niang before the goal? I told him that I would take this free-kick and then he would get to take them."

Сакаше тој да го изведи слободниот ама со Балотели кој излегол на крај :D
Го тргнаја и го смирвија Монтоливо, Мунтари и Јепес

223467_188553711268425_258413607_n.jpg

Muntari: "Niang and Balotelli? I was like the referee beween them. But Niang understood it and went away."

Кој е бе овој Заза од Сампдориа на позајмица негде пратен.. И пред неколку дена и денс прочитав не поврзвет со него? Да может Обианг да го земет од таму супер ќе е, многу надежен изгледат младичот. Ама уште еден црнец во Милан, не мојш да ги познајш, ќе требит капчина во различни бои да носат :)...

Иначе Монтоливо е ѕвер, свака му част за играта на сите натпревари до сеа, се гледа дека игра со срце за тимот. Ако Абијати и Амброзини се пензионираат на крај, ето кој ќе е новиот капитен..
Разликата со него и без него е очигледна, затоа мислам дека во средината кога би се вратил Де Јонг, со едно засилување летово ќе ни бидит цакум пакум. За замени тука ќе ни се Фламини, Ночерино и Мунтари.
Па ќе останит да се пополнит голманското место и барем еден стопер ако го одкупат Запата.. Ја би да се земит еден асолен, и покрај него комотно да мојш да ставиш да играт некој ко Мексес или Запата, нешто како што беше со Силва т.е кога е тој назат небитен е другиот стопер.

Ибра е еден од ретките ѕвезди што си отишле од Милан а што продолжил да кине.

Тијаго по стапките на Шева и Кака. :(

Дај нека го вратат на Лето,па после Бонера до крај на живор нека го играат до него ако треба. :D

Ибра е еден од ретките ѕвезди што си отишле од Милан а што продолжил да кине.

Тијаго по стапките на Шева и Кака. :(

Дај нека го вратат на Лето,па после Бонера до крај на живор нека го играат до него ако треба. :D

по што оцени дека Тијаго игра слабо? баш си е екстра

по што оцени дека Тијаго игра слабо? баш си е екстра
Не да игра слабо, ама го мачат повредите изгледа. Бар јас колку шо имам забележано неколку пати.
Кај нас да беше како шо сме среќлии 5 утакмици до сеа немаше да изигра.

Во секој случај за него празни муабети се, по толкава пара шо фрлија, нема шанси туку така да се откажат па и да скапа на клупа ако треба.

гол од слободен.... Бекам уште играше во Милан последен пат кога се деси ова чудесија...

најдете гиф од денсот на Балотелица со другарка и што го дадоа после голот..

? Кој црни Бекам бе :D

Овој Саломон за украс ли го купивме, па ако не планираат да го играат подобро да си останепе на позајмица како Сапонара.
Galliani: "I didn't see Parma's goal because I was in the changing room." :pos:
Allegri: "Balotelli, Niang and Boateng all worked on their free-kick skills during yesterday's training."
Те зошто сакал он да го изведи слободниот удар. :D

Еве ви нов Бекам :D

де бре...од вчера ли гледате фудбал па не знаете дека големи екипи победуваат и со послаба игра од противникот.... И барса да ја тепаме па ќе плачете...страшно...

Драг дневнику, негде околу 10-та минута кај аут линијата му избега топката на Констант...
Сем тоа повторно одличен натревар.. Просекот играше многу добро, со многу самодоверба и леснотија во играта...
И кога веќе го отворив шишенцето со Депрозепам, се изпонаша ноншалантно и примивмо гол.
Иако беше 93-та минута и мечот беше добиен, тој кикс ме врати во живот...
Во таа 93-та минута драг дневнику на Констант му викна татко му од трибина, Сине цигане абе зашто играш добро си потпишал нов договор, и се деси што се деси...
Изгледа дека наскоро ќе можам да напишам на Кајгана "ви реков", и да намалим со депрозепамот,,,

Сеа за мечот...
Глеам утакмицава преска, и негде кај 60-та минута ми текиња, абе Боа игра у напад цело време, Бојан не игра, а играмо со тројца у средина...
Па се мислим, Мунтари немоеш да го промашиш, Монтоливо е туе...
Кој е сеа третиот??
И не ми текна до 70 и некој дур не го видов...
Е таква утакмица изиграл црепот Ночерино днска...
За Боа не ми се прае више муабет, а Суљо не беше лош, покрај Ночерино Мбаје најслаб днска, треба да го зашамараат малце

пс. Баљотелица се вика Роберт Негуеша Фани :icon_lol:

SNA1633A---_1638482a.jpg

A-JuUSTCUAQZWti.jpg

fanny-robert-neguesha.jpeg

fanny_robert_neguesha_6b46.jpg

Би га ебел, па нек се викала и Миленко :pos:

зошто сме го купиле Саломон и не сме го играле хахахах :tapp: еј кој комедии..ај ако не сите од клупа или шо ги купуваме секоја утакмица да ги врти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom