Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мизерија,класична.

Констант ко млада невеста поткрена нога едвај за примениов гол а Запата и Јепес.......уствари па што вреди да се каже за нив више.
Шиљо најслаба утакмица во кариера.

Балотели,ѕвер што да се каже само тој и Бироф на првите 3 утакмици дале 4 гола......Нианг сакаше циганската да ја направи за слободниот,ама ај детски сипаници мора да се прележат,сепак вчера наполни 19 год.

Лошо,како и да е. Алегри гласот го остави по Матија и другите..........Кркиќ никако да докаже дека треба да биде откупен.

Ќе биде гадно за гледање со Барса. :oops:

Не ни треба сигурност, ни треба креативност, за да ги напуниме пациентиве
Против Барса не ни треба креативност. Две контри, два гола и катанаџо. Ако му се подотвориш на Барса си наебал.

3 бода се 3 бода да, ама играта ептен лоша... се надевам со Барса ќе бидат помотивирани!

Еве ја причината Балотели што погоди од слободен :icon_mrgr:

560452_311183692317900_768265140_n.jpg

a, шо беше работата со Нианг?
Се наљути дека не му даде Балотели да шутне слободен?

Што тепате мртов коњ,немаме ни играчи ко прво за да изиграме нешто покреативно. Тоа е,Алегри 185 копачи има од кој само еден е асален и е повреден до крај на сезона.
Другата сезона со него и Монтоливо и еве од ракав ПАСТОРЕ :D друго ќе биде. :icon_lol:

Moнтоливо докажа колку е важен за екипава..цела средина сам ја држи помага и многу во одбрана незнам со Барса топката нема да ја фатиме со ваква средина очајна..Мунтари е побавен од Алегри сигурно.Единствено добро е победата а играта од оваа утакмица беше далеку од добра..

485302_310273402408549_1177103662_n.jpg

гол од слободен.... Бекам уште играше во Милан последен пат кога се деси ова чудесија...

најдете гиф од денсот на Балотелица со другарка и што го дадоа после голот..

3 бода се 3 бода да, ама играта ептен лоша... се надевам со Барса ќе бидат помотивирани!

Еве ја причината Балотели што погоди од слободен :icon_mrgr:

560452_311183692317900_768265140_n.jpg

a, шо беше работата со Нианг?
Се наљути дека не му даде Балотели да шутне слободен?
Да, и јас би ја е**л :icon_lol:
А то со Нианг заради слободниот беше. Циганче Нианг, уште 19 години има па и газда пробва да изиграва. Ако беше вистина она шо изјавил дека ќе му дај на Интер гол треба да го смират малку и да му кажат да не лета толку во облаци, рано му е.

Неможеме а да не примиме гол :(.
Браво за Монтоливо, игра борбено и ќе биде најзаслужен доколку завршиме 3ти на крај, игра одлично не како другите пр. Мунтари и Боатенг.

Не беа нешто посебно лоши Мунтари и Боатенг, Боатенг дури и добро одигра денес според мене, Ночерино изигра тиња.

Проблемот со Нианг мислам дека е притисокот што му се наметна за да даде гол, он како проглупо дете се фати на мамката и сеа почна да изводи на терен некои егзибиции, верувам дека ќе го стават во ред...Суљо и Јепес многу педагошки го оправија прееска кога почна да лае.

Алоо Нианг 18 години имат не 19 шо ви е.. И тоа пред неполн месец ги наполна 18, спермата в гла го имат удрено не е за замервење...
Реков еднаш и пак ќе речам. Ми личит на Ибрахимович, и кога ја има топката и кога ја стопира.. И во карактер. Сигурен сум дека ќе направиме ѕвер играч од него но ќе го шитиме за некој 30-40 милјона на шеици.

Не беа нешто посебно лоши Мунтари и Боатенг, Боатенг дури и добро одигра денес според мене, Ночерино изигра тиња.

Проблемот со Нианг мислам дека е притисокот што му се наметна за да даде гол, он како проглупо дете се фати на мамката и сеа почна да изводи на терен некои егзибиции, верувам дека ќе го стават во ред...Суљо и Јепес многу педагошки го оправија прееска кога почна да лае.
Играше овај или само така влезе да ја мани она од 40 метри ко немаше голман на гол?
Никако против Барса тој.
Алоо Нианг 18 години имат не 19 шо ви е.. И тоа пред неполн месец ги наполна 18, спермата в гла го имат удрено не е за замервење...
Реков еднаш и пак ќе речам. Ми личит на Ибрахимович, и кога ја има топката и кога ја стопира.. И во карактер. Сигурен сум дека ќе направиме ѕвер играч од него но ќе го шитиме за некој 30-40 милјона на шеици.
Абе 18, 19 исти курац, не треба толку да лета во облаци.

Што е битно колку има,во лош филм влезе.
Од барса па натака треба да го седнат на клупа и да си игра Пацо. Има време за него цела кариера е пред него..........али ко што кажав дур ги прележи сипаниците после ќе се оправи.

А шо се деси уствари, јас не го видов голот на Балотели, во тој момент имав свртено на Б. Минхен ја чекав 2+ да влезит.. После ко се вратив на телма видов дека Нианг ко излегвеше покажаја некоја снимка со Балотели и Мунтари нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom