Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
зошто сме го купиле Саломон и не сме го играле хахахах :tapp: еј кој комедии..ај ако не сите од клупа или шо ги купуваме секоја утакмица да ги врти.
Никој не рече дека мора одма да го игра во прв тим барем да е на клупа, а не е ни повикан. Надевам се дека нема да го снајде истата судбина како Дидак. Да видиме барем што фаца е.
На пресконференцијата изјавил дека ќе биде многу тешко да го вметне во тимот и него и Закардо. А Јепес и Бонера не се ништо подобри два натпревари два гола по нивна вина. Они лесно се вклопуваат во тимот. :icon_lol:
---------------------
Milan are expected to get more than €5m from ticket sales for the match vs. Barça on Wednesday. It will be a new record for Milan.

^ Нема шанса одма да му даде шанса,и Шарави и Нијанг не играа одма..првиов не играше цела сезона а вториов ќе беше исто ако имавме поквалитетен тим.
Од следнава сезона нека се ослободат од Бонера,Јепес,Антонини па сигурно ќе влезе во првиот тим заедно со некое засилување.

iZSZ0rA4GSqts.gif

:love:

Јас вака ќе ги рангирам впечатоците од вчерашната утакмица:

3 место: Воспитната која ја доби Нијанг. Дете е, не треба да му се земе за зло, се глеа дека сака да игра, мотивиран е, сака да се прашува нешто во тимот.. Не е лошо тоа. Ама, ако некој му земе на Балотели онаков слободен удар, срам да му е. Неаме подобар изведувач од Балотели и греота е некој друг да изведува онакви слободни. Нека не му се плеткаат. Може да проба Нијанг, ама на 2-0 резултат, на више скоро решена утакмица. Коа ќе ми текне на почеток на сезона Емануелсон и Монтоливо коа изводеа со кратки додавања и подместувања додека изведуваа прекини, Балотели сеа ми е Бекам за таа работа.

2 место: Значи вчера Алегри го чуваше Фламини за Барселона. :pos: Кој момент дојде, која ситуација. :pos: Го чуваме Фламини, за да е одморен против Барселона. Значи, никој друг. Матје факинг Фламини. Ни треба одморен! Само напред мајсторе, очите да им ги извадиш на Чави и Иниеста, не им давај да претнат, не те чуваме за џабе! :pos:

1 место: Откровението и упознавањето на девојката од Балотели, ма какви и уметнички имиња да има.

Јас вака ќе ги рангирам впечатоците од вчерашната утакмица:

3 место: Воспитната која ја доби Нијанг. Дете е, не треба да му се земе за зло, се глеа дека сака да игра, мотивиран е, сака да се прашува нешто во тимот.. Не е лошо тоа. Ама, ако некој му земе на Балотели онаков слободен удар, срам да му е. Неаме подобар изведувач од Балотели и греота е некој друг да изведува онакви слободни. Нека не му се плеткаат. Може да проба Нијанг, ама на 2-0 резултат, на више скоро решена утакмица. Коа ќе ми текне на почеток на сезона Емануелсон и Монтоливо коа изводеа со кратки додавања и подместувања додека изведуваа прекини, Балотели сеа ми е Бекам за таа работа.

2 место: Значи вчера Алегри го чуваше Фламини за Барселона. :pos: Кој момент дојде, која ситуација. :pos: Го чуваме Фламини, за да е одморен против Барселона. Значи, никој друг. Матје факинг Фламини. Ни треба одморен! Само напред мајсторе, очите да им ги извадиш на Чави и Иниеста, не им давај да претнат, не те чуваме за џабе! :pos:

1 место: Откровението и упознавањето на девојката од Балотели, ма какви и уметнички имиња да има.

Најверојатно Чави нема да биде дел од „мравките“ за првиот натпревар, па така Фламини нека го сјебе само Иниеста, па после можеме да се надеваме и на чудо:eek:

Еднаш во фан клубов спомна некој дека на некој голман му истекува договорот во јуни/јули ова година и као демек ќе преминел кај нас.. Кој беше голманот шо му истеквит договорот ви теквит?

Еднаш во фан клубов спомна некој дека на некој голман му истекува договорот во јуни/јули ова година и као демек ќе преминел кај нас.. Кој беше голманот шо му истеквит договорот ви теквит?
Консиљи од Аталанта

Ќе го стави Ночерино нема да го игра Фламини сигурно..кој и да игра се едно е топката нема да ја фатиме ако игра Чави па и да не игра ќе игра Тијаго..нешто ако направиме од контра пошто одбраната не им е нешто најдобра преку Шарави и Нијанг а шпиц без Балотели појма неам кој ќе игра..Пацини тешко да го стави.

Најверојатно Чави нема да биде дел од „мравките“ за првиот натпревар, па така Фламини нека го сјебе само Иниеста, па после можеме да се надеваме и на чудо:eek:
Јас последно читав дека ќе играл Чави, немало Виља да игра... За Виља уопште не ме занима, за Чави малку поќе, ама ни тоа не менува уствари ништо ... :) Ќе ни треба чудо во секој случај. :)

Јас спомнав, за Консиљи од Аталанта се работи. Имаше еден период многу шпекулации за него и јас верувам дека е прв избор за наредна сезона. Јас би го сакал него со долг договор и Перин на ко-сопственост на почеток, во тимот за наредна сезона. Абијати и Амелија аут, овие двајца ин.
Габриел на позајмица.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 20:08 ---
Иначе многу ќе ми биде мило ако му отпадне Палермо на Замперини зошто редовно кловн изиграва. Од друга страна, ќе има простор за солиден шопинг на попуст од тој тим ако отпаднат, а како тргнале, само мафијата со местење може да ги спаси.

Jaс да сум на местото од Алегри среда не би го играл Пацини и би играл само со Шарави и Нијанг(евентуално Робињо тука) . Ако игра Пацини исто како со играч помалку да игра Милан ќе биди. Нема да напаѓа Милан и Пацо ко ќе не му се дава директна топка во 16тик е безопасен.

Не го имам гледано, но против нас мислам беше солиден.. Кога би идал за без пари нормално би бил презадоволен со тоа. Ќе останит еден добар средина и еден добар одбрана.
Плус најверојатно Пацини и Робињо ќе напуштаат, така да ќе се ослободат од плати + нешто ќеш, и тоа е простор за уште еден млад ко Ел Шарави или Нианг :).

Барса губи 1-0 од гранада на гости и покрај тоа што има посед 80% :D се чуваат за со милан.. :D

Не се секирајте што Меси даде гол... Таман ќе се умори, ќе се истроши и против Милан ќе биде дрво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom