- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
После оние глупости од наркоманот Абијати не се ни надевав на победа која што сигурно ја заслуживме многу повеќе но додека не се средат таквите испади од него и останатите се ќе ни биде џабе.По којзнае кој пат сезонава примаме глуп гол од прекин и по втор пат Абијати се излетува како што направи и со Удинезе.Ќелавиов наркич е крив за поразов и никој друг.Киксовиве негови почнаа да ме потсеќаат на времето кога Дида во последните сезони во Милан бранеше на една утакмица како што треба,а ги упропастуваше наредните 10 утакмици.Сега Алегри треба да покаже дека има малце памет и на наредната утакмица да го стави оној Габриел па што биде нека биде ама нема он муда за такво нешто и покрај тоа што денес направи измена Де Шиљо-Робињо.Фали и играч што знае да протури топка во противнички шеснаесетник како што направи Монтоливо против Каљари но тој игра доста назад и затоа таа улога треба да ми се даде на друг играч,а тој друг играч да не е Боатенг.За таму Бојан и Робињо ми изгледаат како играчи што солидно би ја пополниле таа позиција но ако се знае колку е тврдоглав Алегри тешко е да се верува дека би направил такви измени.
Малку и судијата не заеба со оној ‘‘фаул‘‘ од Емануелсон врз Ханданович кога Монтоливо даде гол но му беше поништен заради фаулот,а можеше и она подместување од Самуел да го казни со пенал но тука може да му се прогледа низ прсти затоа што најверојатно Ханданович ќе стигнеше пред Робињо до таа топка.
Малку и судијата не заеба со оној ‘‘фаул‘‘ од Емануелсон врз Ханданович кога Монтоливо даде гол но му беше поништен заради фаулот,а можеше и она подместување од Самуел да го казни со пенал но тука може да му се прогледа низ прсти затоа што најверојатно Ханданович ќе стигнеше пред Робињо до таа топка.