Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај дур е полувреме да пишем...

Одлична кореографија, се наежив мора некогаш у животов да се осети таа атмосфера... ама лош старт! Прекиниве сезонава не утепаа, све таке голови примамо а и Абијати усра све после онаа партија против Зенит, неможе втор пут по ред да плива таке по топката, и можеше за кратко време буквално да не ебе... добро што на Милито му требаат 5 мин дур размисли што да прае со топката.

Има игра, имаше и шанси, може и требаше сеа да е 1-1 незнам како судеше судијата тоа фаул врз Ханданович кога Емануелсон застана, а и сеа на крај фаул врз Емануелсон тој суди крај, неколку секунди пред точно 45 мин... ни минута продолжение -.-

Бонера го силуе Касано назад, само ќе видимо колку ќе издржи :icon_mrgr:

Форца Милан идемо на пресврт! :icon_mrgr:

Bez provokacii,ama se podnamesti so gzot Emanuelson...

Како не кине овој судијава, тоа не е нормално.Ако вака продолжи бонера, Касано поарно да прекине со фудбал, БОНЕРА ЕЈЈЈ да те стави во џеб.Најхејтаниот човек од сите фанови на Милан во светот, дојде време М.О.Т.М перформаси да дава :)
Ако продолжиме вака има шанси да извадиме барем бод, ако не и победа.Само судијата да суди фер, да не се занесува ко во прво полувреме и се ќе си дојде на свое место :свиркам:

Mattia De Sciglio was the most consistent player of this first half, with 11 recovered balls and 33 completed passes

oqnar.jpg64bvfa.jpgjpoanr.jpg

Боатенг е срање невидено... (n)
Не е срање,Боатенг е депонија. Заедно со Јепес(сам себе клизач кога си даде :facepalm:) и Абијати муфљакот што безвезе истрча за голот и после што искиска најслаби ова полувреме.

Bez provokacii,ama se podnamesti so gzot Emanuelson...
Па добро нема он АБС кочници, појќе изгледаше како да сакаше да се скрие дан добие удар него да се намести ко за фаул... ама нема врска нека има забава сеа у второ :)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 21:45 ---
Боатенг е срање невидено... (n)
Очајно му е потребен гол да влезе малу у ритам...

Боатенг го чува а уништи три шанси. :tapp:
Да беше некој попрецизен играч 3 гола ќе дадеше со овие шанси.
Судијата нека си е** мајката на полувреме намерно свирна крај за да не даде слободен удар сега испадна смешен за пеналот. До кога со вакви аматерски судии на дерби натпревари. :facepalm:
Џабе добра игра кога Бонера на старт се посра па кај Абијати згреши па и он со Јепес не знаат да скокнат. Мексес ако не беше Абијати требаше да се самоубие.
Премногу поени загубени заради глупиот голман, се прослави во ЛШ а во сериа а уништи 3 натпревари.

Едно не ми е јасно, зш Боатенг морат да се силит? Не мојт да ја стопират ко чоек и прецизно да шутнит в гол? Типов е најголемото разчарување сезонава, ако вака продолжит со играва тешко нас. Од него најмногу се очекуваше сезонава, 10ка во тимот да му се прднам во брадата.

Доста........не барајте оправдувања.
Беда тешка се Милан,штом Боатенг им игра креатор на игра со 10-та на грб,Бонера и Јепес се стандардни првотимци,Емануелсон игра ко десно крило тоест воопшто игра,јасно е колку саат во Милан.

И лани првото дерби вака тепаше Интер, еве и сега.

Знам дека Милан не е толку силен, но зошто мора да губат натпревари/бодови најмногу од прекини. Освен голот, кога Абиати му ја поклони на Милито и уште еднаш кога овој беше во офсајд, друго нешто не направија.

Ама и нашите, па гол да не се даде толку време со играч повеќе.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 22:49 ---
Едно не ми е јасно, зш Боатенг морат да се силит? Не мојт да ја стопират ко чоек и прецизно да шутнит в гол? Типов е најголемото разчарување сезонава, ако вака продолжит со играва тешко нас. Од него најмногу се очекуваше сезонава, 10ка во тимот да му се прднам во брадата.

Многу нелогични потези прави... Веднаш оди на некој атрактивен шут, а не размислува дали може поинаку. И Абате еднаш, го има Де Јонг, Монтоливо исто изгледа утрчуваше, овој земал да шутира од никаква позиција.

PA KOJ KUR BE EEEEEEEJ ABE AJDE EDEN GOL DA NE MOZAT DA DADAT 30 MIN SO IGRAC POVEKE ABE AJDEEEEEE KAKVI IGRACI SE TIE KAKVI? NE E DO TRENEROT................:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom