Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да десно офанзивно подобро он отколку Фламини кој не може мрдне од центар или пак Траоре.

За Траоре не знам, ама Абате е очаен во нападот и мислам дека никако не ми се снашол како крило во 4-2-3-1 формација. Кога би играле таква формација со крила, со Пацини како единствен напаѓач, тука треба некој кој знае да нафрли и да дае добар пас, а Абате никако не е таков. Тоа засега најдобро знаат да го праат Емануелсон и евентуално Робињо. Бојан го немам таму гледано, ама мислам дека и тој би се снашол. Само тогаш Боатенг ви имал задачи и во одбрана појше отколку сега.
Со овој ростер и со повреден Пато, 4-2-3-1 мислам дека е одлична формација и би требало да се проба.

Принцот....
424699_371074212973582_1659054592_n.jpg

Се надевам дека со Монтоливо ќе бидат спремни за утакмицата со Андерлехт и дека ќе му помогнат максимално на тимот да ги освои првите 3 бода во ЛШ.

искрено, ме боли кур! нека си ебам матер и двајцата, посебно пато нека се изгуби од милан! уста го јебем, заради него минатата сезона испуштивме титула :icon_lol:
ебаТ * :icon_lol:

Champions league A.C Milan player list:
Abate, Abbiati, Acerbi, Ambrosini, Amelia, Antonini, Boateng, Bonera, Constant, De Jong, De Sciglio, Robinho, El Shaarawy, Emanuelson, Flamini, Bojan Krkic, Mesbah, Mexes, Montolivo, Nocerino, Pazzini, Pato, Gabriel, Yepes, Zapata.
Lista B: Carmona, Ganz, Narduzzo.

Ante vs Hulk :( zenit epten se zasili
abe neli zavrsipreodniot rok !????ili samo vo EU vazese?

На 5ти мислам завршвит преодниот рок кај нив. Без разлика, пак сме наголеми фаворити во групата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom