Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да десно офанзивно подобро он отколку Фламини кој не може мрдне од центар или пак Траоре.
За Траоре не знам, ама Абате е очаен во нападот и мислам дека никако не ми се снашол како крило во 4-2-3-1 формација. Кога би играле таква формација со крила, со Пацини како единствен напаѓач, тука треба некој кој знае да нафрли и да дае добар пас, а Абате никако не е таков. Тоа засега најдобро знаат да го праат Емануелсон и евентуално Робињо. Бојан го немам таму гледано, ама мислам дека и тој би се снашол. Само тогаш Боатенг ви имал задачи и во одбрана појше отколку сега.
Со овој ростер и со повреден Пато, 4-2-3-1 мислам дека е одлична формација и би требало да се проба.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Принцот....

Се надевам дека со Монтоливо ќе бидат спремни за утакмицата со Андерлехт и дека ќе му помогнат максимално на тимот да ги освои првите 3 бода во ЛШ.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
искрено, ме боли кур! нека си ебам матер и двајцата, посебно пато нека се изгуби од милан! уста го јебем, заради него минатата сезона испуштивме титула :icon_lol:
ебаТ * :icon_lol:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.673
Champions league A.C Milan player list:
Abate, Abbiati, Acerbi, Ambrosini, Amelia, Antonini, Boateng, Bonera, Constant, De Jong, De Sciglio, Robinho, El Shaarawy, Emanuelson, Flamini, Bojan Krkic, Mesbah, Mexes, Montolivo, Nocerino, Pazzini, Pato, Gabriel, Yepes, Zapata.
Lista B: Carmona, Ganz, Narduzzo.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ante vs Hulk :( zenit epten se zasili
abe neli zavrsipreodniot rok !????ili samo vo EU vazese?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
На 5ти мислам завршвит преодниот рок кај нив. Без разлика, пак сме наголеми фаворити во групата.

Kajgana Shop

На врв Bottom