Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Конечно добра акција,одличен потег на Фофана и Томори.
Lets Goooo!!!
Forza Milannnn!!!

• Не ми се допаѓа
Reactions: Mud
Шуќур една влезе да му го ебам вентило на топката.
Фофана каков лик претрча цел терен ко Хусеин Болт и се сопна од топка несметан од никој.
Сега класика Алегри одбрана до смрт, само да не го примат како со парма и пиза

Не го разбирам Алегри зошто не користи измени,Габија и Томори имаат жолт стави го Де Винтер и Ричи и Јашари може да влезат да изиграат.

Ова ако го суди пенал ќе му рбам пичката крастава и се по список, напуштајте лигата само нас вакви пенали ни судаѕ
Автоматски споено мислење:

Курва судиска

Удри ги бе пичката му овде се силат

Крвта да ти ја ебам расипана

Ова ако го суди пенал ќе му рбам пичката крастава и се по список, напуштајте лигата само нас вакви пенали ни судаѕ

Курва судиска

Удри ги бе пичката му овде се силат

Крвта да ти ја ебам расипана
Лечи се бе болесник , чисти пенал беше.

Се свести арно ќе го гонев до крај на свето мозоко ќе му го растурев црвје ќе го јадеа

Лечи се бе болесник , чисти пенал беше.
Шо сакаш бе пичко пенал беше во на мајка ти пичката, пушете сега победивме цицајте го гниди

Штета Леао ни донесе 3 бода па Саше неможе да се израдува на раат...

Каков бесрамен грабеш пробаа да направат од ВАР. Конечно некој суда муда да покаже. Класична Алегиревка. 1 0

20251129_224815.jpg

Алегри man of the match,победите се битни но овие мртви победи 1-0 на Алегри не ми се допаѓаат.
Минатата сезона беше катастрофална за Милан и фудбалерите ја изгубија самодовербата и во ред беше да ја започнат сезонава со Алегри фудбал додека се стабилизираа,почнаа да победуваат и си ја вратија самодовербата но сега Алегри мора да го смени стилот и време е Милан да започне да игра вистински фудбал.

Саше си живее у некој паралелен универзум кај што Леао не е еден од најдобрите у лига, а Пиоли има на витрина трофеј од ЛШ у Милан.

Кај што Алегри знаел да игра атрактивен фудбал и моментално е тренер на Барселона да го магепса Камп Ноу со Алегрибол.

Без терапија луд со тапија :toe:

Треба малу да се смири и Павлович со пеналиве, дал биле или не, малу пазење сака...

и Фофана жити се, дај нека се седне малу на клупа не е Модрич... Нека си одмори малу, со ништо не докажуе дека треба да игра, назад знае да усере, напред исто... блокираше шут од сопствен играч и ја промаши топката бе

Треба малу да се смири и Павлович со пеналиве, дал биле или не, малу пазење сака...

и Фофана жити се, дај нека се седне малу на клупа не е Модрич... Нека си одмори малу, со ништо не докажуе дека треба да игра, назад знае да усере, напред исто... блокираше шут од сопствен играч и ја промаши топката бе
Исто така па и клучен беше со интер по негова освоена топка дадовме гол. Исто така денес клучен за голот. Има многу глупи моменти во напад што ги права ама да кажеш дека ништо не направил е не точно.

Dobro e sto sobirame bodovi,ama daj be neka odigraat nesto ofanzivno nekoja akcija,nekoja shema neznam ili samo odbrana treniraat na treninzi?!
Sve ova dosega na sreca i na sila i na grbot na Maignan! Okej i zadnata linija e dosta stegnata ali se dobiva vpecatok deka imame vise sreca,nego pameti!!
Inace kakov Fofana,mene me zagrizuva Modric vo posledno mnogu gresi!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom