Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Само нека го вратат Астори од Калјари за замена на централните дефанзивци и еден бек не треба ништо друго а Касано докажува која класа е не сакам да го видам Робињо пред него веќе во состав.

Само нека го вратат Астори од Калјари за замена на централните дефанзивци и еден бек не треба ништо друго а Касано докажува која класа е не сакам да го видам Робињо пред него веќе во состав.

Не е уште спремен Касано за прва постава :)

Зависник е од то. Мисли цар е со топка ама џабе
Нека го праи тоа али не во опасната зона,он заборава дека е последен у средината и дека ако ја усере одма искачаат пред наш гол. Затоа радо нека си го земе Алегри Лацари и нека си шиба.
Талентс таленс. Знаете колку е битно да имаш предност за трнсфер кај овие јужно амерички екипи што пумпаат цени до небо,ја ко што разбрав Милан има право да си одбере или ќе биде прв избор за некој талент ако му фати око на Бриада.

Чим го напраиле ова вака,имаат некој пикирано и летово гарант ке дое,они нема сеа да праат ваков договор па да чекаат 10 години за играч.

И не знам дали забележувате али Страсер одлично игра,се надевам ке си игра пак прва.

Јас да сум на место на Малдини,ке му речам на Галијани ај избацете го бонера јас ке играм али...

Антонини ти е брука,со Ленон ке има цепки...

Кога играме за купот со Бари?

глеам на резултати.ком ни вторник, ни среда, ни четврток не има. Не требаше на 12ти да играме?

А иначе за четвртиот гол да му го напикам на судијата у уста ако видов убаво имаше фаул за нас!

Може некој да најде видео од тоа, чисто информативно да знам дали да плукам.

Не дека ке смени нешто...

Ахх бе Абате како не ја закачи таа на крај...

И дајте полабаво према Сидорф малце, сепак не му е природна позиција оваа...тоа денес што го играше е принудно дека нема играчи и таа позиција бара многу трчање и покривање, а стар е Сидорф неможе да трча толку. :)

А иначе за четвртиот гол да му го напикам на судијата у уста ако видов убаво имаше фаул за нас!

Може некој да најде видео од тоа, чисто информативно да знам дали да плукам.

Не дека ке смени нешто...

Ахх бе Абате како не ја закачи таа на крај...

И дајте полабаво према Сидорф малце, сепак не му е природна позиција оваа...тоа денес што го играше е принудно дека нема играчи и таа позиција бара многу трчање и покривање, а стар е Сидорф неможе да трча толку. :)

Една страна по назат ги имаш головите. Мислам дека нема фаул.

Добро ми оди математиката ама ова никако да пресметам: Колку гола ќе треба да дат Пато, Ибра и Бињо против Тотенхем за да го извадат Антекурала и Бонера(недај боже да игра) ?
Ајде на некој шо му оди поќе математиката

Imase faul. Tamu pred niven 16-tik, nad Pato!
Ne deka ce smeni nesto no ete na Capo da mu bide polesno :)

Нека го праи тоа али не во опасната зона,он заборава дека е последен у средината и дека ако ја усере одма искачаат пред наш гол. Затоа радо нека си го земе Алегри Лацари и нека си шиба.

Чим го напраиле ова вака,имаат некој пикирано и летово гарант ке дое,они нема сеа да праат ваков договор па да чекаат 10 години за играч.

И не знам дали забележувате али Страсер одлично игра,се надевам ке си игра пак прва.

Јас да сум на место на Малдини,ке му речам на Галијани ај избацете го бонера јас ке играм али...

Антонини ти е брука,со Ленон ке има цепки...

Како може друже воа да биде одлично, што корисно направи Страсер на утакмицава ..ништо ! - само еден шут со 2км на час имаше, жива му ја фатија:kez:.
Повеќе сметаше по теренот, го немаше во дефанзива да покрива, цело време се уфрла напред а е изгубен во просторот .. јас така воочив. Што корисно ти виде од него денеска ?

Imase faul. Tamu pred niven 16-tik, nad Pato!
Ne deka ce smeni nesto no ete na Capo da mu bide polesno :)

Фал имаше над Пато, ама судијата не го свирна пошто беше на раб на шеснаесетник, а не беше најубедлив прекршокот. Да беше на средина на терен мислам без размислување ќе свиреше.

Страсер изигра добро ништо спектакуларно со оглед на то шо нема никаква слобода. Гатузо газеше на терен душа даде. Освен првите 10 минути од натпреварот се играше добро, ама доволно е една будала за да напрај катастрофа. Антонини за првиот гол, другите 3 чисто од почетничките грешки на Бонера се примија. Реално, Удинезе не смееше да постигне гол второто полувреме, а не пак 3 гола. Точно 3 пати ја поминаја средината на теренот и не претервам гледај те го цело полувреме.

Еве го и Крудели

Имате позз од Никола Волково,баниран е,не знам на колку време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom