Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само нека го вратат Астори од Калјари за замена на централните дефанзивци и еден бек не треба ништо друго а Касано докажува која класа е не сакам да го видам Робињо пред него веќе во состав.
Нека го праи тоа али не во опасната зона,он заборава дека е последен у средината и дека ако ја усере одма искачаат пред наш гол. Затоа радо нека си го земе Алегри Лацари и нека си шиба.Зависник е од то. Мисли цар е со топка ама џабе
Талентс таленс. Знаете колку е битно да имаш предност за трнсфер кај овие јужно амерички екипи што пумпаат цени до небо,ја ко што разбрав Милан има право да си одбере или ќе биде прв избор за некој талент ако му фати око на Бриада.
А иначе за четвртиот гол да му го напикам на судијата у уста ако видов убаво имаше фаул за нас!
Може некој да најде видео од тоа, чисто информативно да знам дали да плукам.
Не дека ке смени нешто...
Ахх бе Абате како не ја закачи таа на крај...
И дајте полабаво према Сидорф малце, сепак не му е природна позиција оваа...тоа денес што го играше е принудно дека нема играчи и таа позиција бара многу трчање и покривање, а стар е Сидорф неможе да трча толку.![]()
Нека го праи тоа али не во опасната зона,он заборава дека е последен у средината и дека ако ја усере одма искачаат пред наш гол. Затоа радо нека си го земе Алегри Лацари и нека си шиба.
Чим го напраиле ова вака,имаат некој пикирано и летово гарант ке дое,они нема сеа да праат ваков договор па да чекаат 10 години за играч.
И не знам дали забележувате али Страсер одлично игра,се надевам ке си игра пак прва.
Јас да сум на место на Малдини,ке му речам на Галијани ај избацете го бонера јас ке играм али...
Антонини ти е брука,со Ленон ке има цепки...
Imase faul. Tamu pred niven 16-tik, nad Pato!
Ne deka ce smeni nesto no ete na Capo da mu bide polesno![]()