P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Downright horrible. Most of Udinese's goals came from his zone and it was not a coincidence. He was too slow and poorly positioned most of the time. A game to forget for the defender.
Marley987 напиша:Nekoj hajlajts da staete, ja na rabota bev nemoev da gleam u pm !
Амелија, Сидорф, Антонини, Бонера пропалице невидени, нема што муабет натамо да се прае
Амелија при првиот гол .. можеше и мораше подобро да реагира, не ја ни чепна топката мисеше дека проаѓа покрај гол
Бонера и Антонини нема лек за нив
Сидорф многу курташак играше, поради него и се примија голови
Пато, Касано, Ибра,Силва па и Гатузо може да се каже дека беа на ниво денеска, другото ѓубре
Амелија, Сидорф, Антонини, Бонера пропалице невидени, нема што муабет натамо да се прае
Амелија при првиот гол .. можеше и мораше подобро да реагира, не ја ни чепна топката мисеше дека проаѓа покрај гол
Бонера и Антонини нема лек за нив
Сидорф многу курташак играше, поради него и се примија голови
Пато, Касано, Ибра,Силва па и Гатузо може да се каже дека беа на ниво денеска, другото ѓубре
не „talent“, „ talents“
Талентс таленс. Знаете колку е битно да имаш предност за трнсфер кај овие јужно амерички екипи што пумпаат цени до небо,ја ко што разбрав Милан има право да си одбере или ќе биде прв избор за некој талент ако му фати око на Бриада.
Брат незнам дали ме разбра што сакав да кажам, ама пак јас ич не разбрав за болдот.Сакав да кажам не еден туку повеќе ќе бидат.
![]()