Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Kоја позиција точно ја играт Мексес?

Централен бек.

Од Мексес има многу подобри бекови и ич не го сакам како играч, плус има 29 години мислам, ама ко ќе се сетам дека ние го имаме Бонера уште утре нека иде.

Позиција Бонера :pos: :)

Бонера игра на позиција лево сметало иначе..
од Измислени за него Јепес и Папа тој е прва опција.
се повредил Абате тој е прва опција пред Одо или Монтелого.
се поврддил Неста или Силва тој е пред Јепес и Папа, што склоп ке беше чоеков.
Мислам и ако се поврди Ибра ке го стај Алегри и шпиц
Едино може место Анте да игра ак се повреди Замброта,пошто е помала штета од него

Мексес добро ни дошол знаејќи дека ќе дојди без пари :) . А овај новиот Ели, нека гледа да се покажи во примавера па дај боже да биди замена за Неста откако овај ќе си замини.

Ели и без да знае италијански и ако е млад сигурно може подобро да изигра од саботерон наш :)

Ако се земе Мексес ке се заврши добра работа,Французинот игра одличо и како стопер и како десен Бек а со самото тоа што иде за без пари (5 м) тоа е фантазија ,со отарасувањето на Бонера и Јанко за 5м и двајцата ке добиеме одличен играч во одбрана. Ако добро гледавте утакмицата Милан-Рома,Мексес беше главниот виновник што не можевме да дадеме гол.
Само едно не ми е јасно.
Кога ке добијат шанса Сократис,Јепес и Монтелого. Убеден сум дека Јепес иако не му е позиција подобро би изиграл од Анте лев бек.

Нема ќар, само свесен си е чоекот, имат осет и ќе се извинит, на пример Бонера и Антонини до сега 50% од головите шо ги имаме примено се на нивни товар па никад не се извиниле, напротив побрзо можат да изреагираат глупаво мислејки дека се врвни играчи.

Да вчера беше добар, ама не можеме да се потпреме на него нели?
Замисли (не дај Боже) да се повредат и Неста и Силва... гадно сни наебале.:)
Ете го баксузот :) Друг пут само радувај се на голови... :pos:
Прво гризни си јазик :)
Бонера вчера изигра добро и за овој месец па ако не и другиот толку е од неговата игра здравје таму Март ќе прикаже уште една добра партија и толку за оваа сезона од него :)

И еве Николче го урочи чоеков сеа глава не ќе можеме да кренеме.

Нема ќар,него не му замеравам за грешката,се дешава и он е чоек.

Али на Бонера и Антонини никад нема да им простам,тие не се луѓе,они секоја утакмица праат грешки.

Нема ќар, само свесен си е чоекот, имат осет и ќе се извинит, на пример Бонера и Антонини до сега 50% од головите шо ги имаме примено се на нивни товар па никад не се извиниле, напротив побрзо можат да изреагираат глупаво мислејки дека се врвни играчи.

Ете го баксузот :) Друг пут само радувај се на голови... :pos:

И еве Николче го урочи чоеков сеа глава не ќе можеме да кренеме.

Нема ќар,него не му замеравам за грешката,се дешава и он е чоек.

Али на Бонера и Антонини никад нема да им простам,тие не се луѓе,они секоја утакмица праат грешки.

Па и вие сте во право :)

Грешка се прај, ама она на Бонера е брат блатантен аматеризам. Прашај фудбалер дали смее професионален играч во одбрана да успее 2 пати без да се загради да му дозволи на напаѓач да стигни до топката.

Грешка се прај, ама она на Бонера е брат блатантен аматеризам. Прашај фудбалер дали смее професионален играч во одбрана да успее 2 пати без да се загради да му дозволи на напаѓач да стигни до топката.

Немора да прашвам, јас играм. Па во Македонија сите стопери се барем дупло појаки од ДАНИЕЛЕЕЕ!! :)

да сум на местото на бонера и ако сака на милан да му помогне да освои титула би го закачил дресот и би им препушил место на папастопулос и јепес

Adio Dinho. Official..

Чао за Роналдињо. Со среќа нека ти е во новиот клуб. Милан ќе добијат 3 мил а Роналдињо би требало да добива малку повеќе од 6 мил плата годишно.

Сега Галијани да си се врати во Италија и да се надеваме дека парите од Роналдињо 3 мил+платата што требаше да му биде исплатена до крајот на сезоната ќе бидат искористени да се донесе Мексес. Мене Мексес не ми е нешто нај нај ама нема шанси да е полош од Бонера. Да не знае некој што се случи со Сантакроче? Не гледам да игра многу за Наполи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom