Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мора одбраната летоска да се појача сега со Барса ќе не касапат но тоа е оваа сезона ќе биде добро некако да се извлече тоа трето место и да играме ЛШ следната година па да земат летоска ете тој Бенатија или Огбоња ако не и двајцата а и овој Поли како што рече Галијани игра оваа сезона во одлична форма нема да биде лошо пошто срединава со сите копачи не ја бива.

Абе отпишите ги Поли и Верати. Поли е ветен на Јувентус, Верати е фан на Јувентус и тоа е завршена работа.
Јас би очекувал некој младич од Јужна Америка, за креативец во среден ред, често се спомнуваше Лукас Муњи, дури имаше шпекулации дека ни бил договорен, ама поради тоа што бил не-европски го чувале за на лето, ќе дојде Сапонара и не верувам дека таа позиција ќе биде приоритет за наредна сезона. Ако си одат Робињо, Бојан и евентуално Боатенг, тогаш очекувам некое позначајно име за крило/напад.
Ако Саламон е купен за дефанзивец, најверојатно ќе се тргне по некој кој би му бил замена на Де Јонг, некој за местото од Амброзини. Ако Кристанте вистина добие шанса и во текот на летото ја оправдува тогаш тој ќе биде замената за Амброзини.

Одбраната ќе зависи од тоа кому ќе продолжуваат договори, а кого ќе пуштат. Ако Запата е вака стандарден во тим, мислам дека ќе го откупат.
Ќе видиме... влегоа во озбилна мисија за подмладување и реконструкција, побараа 2 години фора, наредново лето ќе биде битно и доста ќе зависи од тоа дали ќе играме во ЛШ или не.

Пасторе, Обианг, Огбона и некој млад напаѓач.. Курбан идат Робињо, Пацини па ако мора и Боатенг.

Пацини можам да се кладам дека следна сезона ќе игра за Џенова. Ќе ја направат зделката браќата,да се надеваме Перин ќе биде вметнат во неа. :D

Иначе Запата за трет CB не е лош,ќе притреба,ама првите двајца мора да се солидни.

Не ме плаши тоа што не игра Робињо, Ел Шарави е под знак прашалник и одбраната ни е рендани мадиња.
Ме плаши тоа што Нинович е песимист за дуелов... :confused: Изгледа стварно наебавме. :D

Според мене кого ке земеме во година зависи од тоа дали ке се пласираме во ЛШ.Читам Mehdi Benatia и Poli ни биле прв избор за да ги земеме.Најискрено ако се пласираме во ЛШ не очекувам ништо помалку од Strootman(ма да многу му рипна цената) и Anderson Vital da Silva Dede.
Но и на многу им истекува договорот на крај на сезонава,и прашањето е на кого да му го продолзат:Christian Abbiati,Daniele Bonera,Mario Yepes,Massimo Ambrosini,Mathieu Flamini, Bojan Krkic кој е на позајмица, и Zapata кој треба да го откупат.

Christian Abbiati,Daniele Bonera,Mario Yepes,Massimo Ambrosini,Mathieu Flamini, Bojan Krkic кој е на позајмица, и Zapata кој треба да го откупат.
Немаме толку среќа сите овие да напуштат.

Плус Фламини сигурно останува заради француската колонија која се создаде во тимов(Нијанг,Фламини,Мексес,Констант,Траоре).

Не ме плаши тоа што не игра Робињо, Ел Шарави е под знак прашалник и одбраната ни е рендани мадиња.
Ме плаши тоа што Нинович е песимист за дуелов... :confused: Изгледа стварно наебавме. :D

Не сум скроз песимист, а и ако зависи од тоа ќе бидам најголем оптимист на цел свет! :ROFLMAO:

А змејот шо кажва? Или рано е?
За змејот никад не е рано, тој е безвременски. Вика Нијанг.

Еве го нино наш. :icon_lol:

Скроз погрешна замисла и за мене и за змејот друже.. Тие кои беа на собиранката го видоа лично змејот.
Затоа уствари можеш да приметиш покачен оптимизам генерално во фан-клубов после неа. Добар дел од тоа што се хејташе таму, се исполни во јануари.
Е сеа...Димче порано замина, а и со грб беше свртен накај змејот, одбиваше соработка и само тој остана надвор од змејското влијание, ама ќе се среди и тој.

Утре уште Сиена да тепа од фаворитите и ете го третото место, незнам шо се секирате вие :)
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 22:19 ---
Интер без Переира и Хуан во следното коло. Кај така одбраната му е дувна ветре развигорче, можи да се очекува хет трик на Бало :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom